Ingezonden persbericht



Uitnodiging

Omdat vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld dit jaar 35 jaar bestaat, hebben een aantal ondernemers die een warm hart toedragen aan De Betteld met een sponsoractie geld geschonken voor nieuwe stoelen voor het conferentiecentrum.

Op donderdag 17 mei om 20.00 uur tijdens het optreden van X6 (deze meidengroep eindigde op de derde plaats bij het bekende programma X-Factor en zullen een optreden verzorgen tijdens het Wervelweekend van de EO op donderdagavond) overhandigt initiatiefnemer Ardi Hooijmans een cheque met daarop het aantal stoelen dat aan De Betteld wordt geschonken aan de eigenaren van De Betteld Marten en Gerhard Hobelman. Ook u bent hierbij van harte voor uitgenodigd.

Het idee om stoelen te schenken kwam van Ardi Hooijmans. Zij is eigenaar van Twinkeltje, de shops op De Betteld. ,,Ik wilde graag wat doen voor het 35-jarig bestaan van de Betteld.'' Toen kwam zij samen met haar accountant Wim van Rijssel op het idee om er stoelen voor de nieuw geplaveide conferentiezaal voor te kopen. Van Rijssel heeft al jarenlang een stacaravan op De Betteld. Hij werd ook enthousiast en vervolgens hebben zij allerlei ondernemers die een warm hart aan De Betteld toedragen benaderd om ook mee te doen.

Veel ondernemers hebben aan de actie meegedaan, en hun naam wordt opgehangen in de Ichtuszaal op De Betteld: een zaal waar 2000 mensen conferenties kunnen volgen. Verder krijgen zij een vermelding op de internetsite. Op donderdag 15 mei wordt de uitslag van het aantal gekochte stoelen bekend gemaakt.

NAAMSVERMELDING DEELNEMENDE BEDRIJVEN STOELENACTIE

Twinkeltje
Fibecon
Topbakkers Sellink
De Hoop Mengvoeders BV
Sartorius Software Engineering
Xnoizz Flevo Festival
Ver.van Chaleteigenaren
BDG-Schoonmaakdiensten
Van den Heuvel & Van Dalen
Horeca-Groothandel Ubbink-Sesink B.V.
Unive Oost
Keukencentrum de Graafschap
Hobelman Halle
DPM/Herstel
Tuenter Audio Visuele Diensten
Welkoop Heusinkveld/Westerveld VOF
Timmerbedrijf B Susebeek
Fair Schoonmaakdiensten

Met vriendelijke groet,

Erika Haisma
Hoofd marketing

Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem
T 0314-627200
F 0314-627299

www.betteld.nl