Politie Gelderland-Zuid

Meerdere gewonden bij aanrijding

Weurt, 17-05-2007 o Bij een aanrijding, waarbij drie autos waren betrokken, zijn donderdagmiddag drie mensen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Van Heemstraweg in Weurt.

Het ongeval vond plaats nadat een 34-jarige vrouw uit Beuningen, die met haar auto reed in de richting van Nijmegen, door nog onbekende oorzaak op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht kwam. Zij raakte daarbij eerst de auto van een 65-jarige Beuninger die haar tegemoet reed. Vervolgens kwam de vrouw in botsing met een tweede auto die in de richting van Beuningen reed. In deze auto zat een ouder echtpaar, leeftijd en woonplaats nog onbekend. De auto van de 34-jarige vrouw kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

Zowel de 34-jarige Beuningse als het oudere echtpaar dat in de tweede aangereden auto zat, zijn per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Nijmegen. De auto van de 34-jarige werd door de Beuningse brandweer open geknipt om haar op verantwoorde wijze te kunnen vervoeren. Uiteindelijk leken de verwondingen mee te vallen. Door de afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak. (03)

Laatst gewijzigd 17-05-2007 20:20 | © Politie Gelderland-Zuid |