Ingezonden persbericht


Geachte heer/mevrouw,

I Meet U party

Op vrijdag 18 mei vindt er in de Proosdij de eerste editie van 'I Meet U' (IMU) plaats. IMU is een feest speciaal voor Christelijke jongeren waarin ze op plezierige wijze kunnen feesten en andere feestgangers ontmoeten. Op deze wijze is het in Zwolle en omstreken nog niet eerder gebeurd.

In de prachtige oude kerk de Proosdij, wat al geruime tijd een feestlocatie is, zal de internationaal bekende band " Make Up Youre Mind" een spetterende show weggeven en DJ Guillaume (Flevo Festival, Sunset) zal met een afterparty het feest afronden. In het voorprogramma staat DJ Nando Kok (Seven FM).

De IMU Party staat garant voor een geweldig feest in een zeer gezellige sfeer waar christelijke, maar ook niet-christelijke jongeren een topavond zullen hebben. Het verschil tussen de IMU Party en de andere populaire feesten is dat er bij de muziek keuze en het beleid rekening gehouden wordt met de Christelijke normen en waarden.

De IMU Party begint om 21.00 uur en de toegang is slecht ¤ 7,50. Kaarten zijn te reserveren via www.imeetu.nl. De Proosdij ligt aan het Bethlehemskerkplein 35 in Zwolle.



Ingezonden persbericht