Ingezonden persbericht


DE GRAAFSCHAP OP VOLLE STERKTE NAAR TERBORG TOERNOOI

OOK DE ALLERBESTE STRAATVOETBALLERS VAN NEDERLAND OP TERBORG TOERNOOI!

Het eerste elftal van De Graafschap zal aanstaande vrijdagmiddag op volle sterkte aantreden tijdens de openingswedstrijd van het 28e internationale jeugdvoetbaltoernooi in Terborg. De kersverse promovendus trapt om 16.00 uur af tegen het streekteam Oude IJsselstreek. Graafschaptrainer Jan de Jonge heeft vier spelers uit de selectie vrij gegeven om mee te spelen met het streekteam: Luuk te Boekhorst, Thijs van Tent Beking, Jory ten Brinke en Martijn te Brinke.

De selectie van Streekteam De Oude IJsselstreek bestaat uit: Luuk te Boekhorst, Martijn ten Brinke, Jory ten Brinke en Thijs van Tent Beking (voetbalvereniging De Graafschap), Bram Kruisselbrink en Alan Hermsen (vv Terborg), Kay Lamers, Mike van Mierlo, Ron Prinsen en Roel Wilbrink (SDOUC), Sander Kuiperij en Tom Siderdinck (vv Gendringen), Martijn Besselink, Björn Heezen en Bas Wensink (Sportclub Varsseveld), Ischa Krosse en Jael Krosse (vv Silvolde) en Nick Kettering (Tuss Warbeyen (Dld.).

WEDSTRIJDPROGRAMMA VRIJDAG 18 MEI 2007:


. 15.50 uur: Officiële opening van het Terborg Toernooi
. 16.00 uur: Openingswedstrijd Terborg Toernooi De Graafschap (1e elftal) - Streekteam Oude IJsselstreek
. 17.15 uur: Atletico Mineiro - PSV

. 18.10 uur: Feyenoord - Chelsea

. 19.05 uur: Ajax - Zambia

. 20.00 uur: De Graafschap - Boca Juniors

Zaterdag 19 mei volgen de resterende poulewedstrijden. Zondag 20 mei vinden de finaleronden op sportcomplex De Paasberg plaats. Meer informatie over het wedstrijd- programma, prijzen en de routebeschrijving is te vinden op: www.terborgtoernooi.nl.

RED BULL DISCO-AVOND

Vrijdagavond 18 mei zal na afloop van de laatste wedstrijd een Red Bull disco-avond worden gehouden in het Horeca Plaza op sportcomplex De Paasberg. In een pikzwarte HUMMER H-1 fully loaded met een complete disco aan boord, zal een professionele Nederlandse DJ de allerbeste muziek ten gehore brengen.

PANNA EVENTS ZOMERTOUR
(de allerbeste straatvoetballers van Nederland op het Terborg Toernooi)

De spectaculaire 'Panna Events Zomertour' staat aankomend weekend ook op sportcomplex De Paasberg in Terborg. De allerbeste straatvoetballers van Nederland showen de laatste en nieuwste voetbaltrends op het gebied van straatvoetbal. Ook spelen zij demowedstrijden en kunnen de toeschouwers van het Terborg Toernooi zelf mee voetballen. ---------------------------E I N D E P E R S B E R I C H T----------------------------------

Voor meer informatie over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met: Vidal Horjus / Manager PR en Communicatie Terborg Toernooi / Tel: (06) 50 28 43 00

---- --