Ingezonden persbericht


Foto: Roland J Reinders

PERSBERICHT

Hilversum, 15 mei 2007

COOLCAST NEEMT VRIJDAG BNN UNITED OVER MET 'COOLCAST GOES SUMMER'

De BNN United-redactie wordt aankomende vrijdag 18 mei naar huis gestuurd, want Coolcast neemt de uitzending over met het programma 'Coolcast goes Summer'. De jonge radiotalenten van BNN geven van 21.00 uur tot 22.00 uur op Radio 1 tips om cool de zomer door te komen. De presentatie is in handen van Willemijn Veenhoven.

Op vakantie gaan te duur? De verveling nabij? De Coolcasters bieden hulp. Zij gaan op zoek naar leuke en goedkope manieren om de tijd in de zomer te besteden. Alvast een paar tips: geef eens een feestje langs de snelweg, houd een schuimparty in een fontein, doe jezelf voor als straatmuzikant of breek 's nachts in bij een zwembad en ga daar naaktzwemmen. Natuurlijk hebben de Coolcasters alle tips ook zelf uitgeprobeerd en in 'Coolcast goes Summer' zijn al hun bevindingen te horen.

In de studio ontvangt Willemijn gasten met tips voor een leuke zomer. Ronald Snijders van Stichting Absurd Nederland geeft tips voor absurde activiteiten om tijd mee te verdijven en een zwerver vertelt wat hij allemaal doet om zich niet te vervelen.

Coolcast is een project waarbij BNN een jaar lang gemotiveerde en talentvolle mensen tussen de 16 jaar en 23 jaar opleidt tot radio- en/ of televisiemedewerkers.