Beyoncé op 18 mei in Ahoy'

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 26 september 2006

Beyoncé op 18 mei in Ahoy'

De Amerikaanse superster Beyoncé geeft op vrijdag 18 mei een concert in Ahoy' in Rotterdam. Onlangs verscheen haar tweede solo-album 'B'Day'. Dit album, in het geheim opgenomen, is in Amerika op nummer 1 in de charts binnengekomen. De kaartverkoop voor het concert van 18 mei begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Beyoncé maakte jaren lang deel uit van de succesvolle formatie Destiny's Child. Nadat ze alle drie al eerder hun eigen weg ingeslagen waren kondigden ze vorig jaar definitief aan te stoppen met Destiny's Child.
Na het zeer succesvolle album 'Dangerously in Love' bracht ze eerder deze maand haar tweede solo-album met de toepasselijke titel 'B'Day' uit. Het album kwam op 4 september (de verjaardag van Beyoncé) uit. Afkomstig van dit album is de hit 'Deja Vu' samen met de rapper en tevens levenspartner Jay-Z. Dit is niet hun eerste succesvolle samenwerking. Eerder brachten ze samen al de twee hits ' 03 Bonnie & Clyde' en 'Crazy in Love' uit.

Vorige week won de zangeres 3 Mobo awards, waaronder die van beste zangeres internationaal. Beyoncé heeft al meer prijzen op haar naam staan. In totaal heeft ze, inclusief de drie Grammy's met Destiny's Child en haar zes solo Grammy's, negen Grammy's gewonnen.
Maar Beyoncé kan meer dan zingen, dansen, produceren en nummers schrijven. Zo is ze bijvoorbeeld ook te bewonderen op het witte doek als actrice. Ze speelde onder meer in films als 'Austin Powers', 'The Pink Panther' en in 'Dreamgirls'. Deze laatste film moet nog uitkomen. Daarnaast heeft ze ook haar eigen kledinglijn.

Haar laatste solo concert in Nederland was alweer 3 jaar geleden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wie daar niet bij kon zijn heeft volgend jaar een nieuwe kans bij haar concert in Ahoy'.

Radio 538 en TMF presenteren
Beyoncé
Vrijdag 18 mei
Ahoy' - Rotterdam
Entree: 45, 43, 41, 39 en 37 euro (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (