Mojo Concerts

Beyoncé stralend middelpunt in Ahoy'

The voice, the music, the looks: alle kwaliteiten die een superster moet bezitten, heeft ze in huis! Beyoncé is ongetwijfeld één van hottest chicks in de business, want alles wat deze diva aanraakt, verandert in één oogopslag in goud. Neem Deja Vu als voorbeeld: samen met rapper en tevens lover Jay-Z staat ze overal ter wereld in de hoogste regionen van de hitlijsten met deze briljante hit.

De broeierige song is afkomstig van Beyoncé's nieuwe album B'day dat op haar verjaardag (4 september) is uitgekomen. Zonder medeweten van haar platenlabel of zelfs haar ouders heeft de voormalige Destiny's Child-zangeres in het diepste geheim aan de cd gewerkt. Tot ieders verbazing verscheen ze enkele dagen geleden in Londen als surprise act tijdens het concert van Jay-Z. Binnenkort is Beyoncé zelf het stralend middelpunt met deze exclusieve show in Nederland.

Vrijdag 18 mei 2007
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 45,-/E 43,-/E 41,-/E 39,-/E 37,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 23 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.