Ingezonden persbericht


NATIONALE TOP DRIE WEDEROM TE GAST OP TERBORG TOERNOOI

De organisatie van het Internationale A-jeugdvoetbaltoernooi in Terborg is er opnieuw in geslaagd om de traditionele Nederlandse top drie vast te leggen. Het Terborg Toernooi is het enige toernooi waar de A-jeugd van Ajax, PSV en Feyenoord tegelijk acte de présence geven.

Uit Brazillë is Atletico Mineiro wederom te gast. Met de complete mix van sambavoetbal, hoogstaande techniek én sexy voetbal hoort Atletico Mineiro tot de smaakmakers van Brazilië. De balkunstenaars wonnen afgelopen jaar het Terborg Toernooi door het sterke Boca Juniors in de finale te verslaan (2-0).

De Argentijnse topclub Boca Juniors doet voor de vierde keer mee aan het Terborg Toernooi. Meest bekende oud-speler van deze Zuid-Amerikaanse ploeg is natuurlijk wereldvoetballer én vedette Diego Armando Maradona. De Argentijnen beschikken over een zeer sterke, disciplinair spelende, maar keiharde jeugdploeg. In 2004 wist Boca Juniors het Terborg Toernooi te winnen.

De organisatie van het Terborg Toernooi hoopt binnen afzienbare tijd de andere drie deelnemers van het A-jeugdvoetbaltoernooi bekend te maken.

Het 28e internationale A-jeugdvoetbaltoernooi in Terborg wordt vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 mei 2007 gehouden op de velden van sportcomplex De Paasberg in het Achterhoekse Terborg.

------------------------E I N D E P E R S B E R I C H T----------------------------

Voor meer informatie omtrent bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met:

Vidal Horjus
Manager PR en Communicatie Terborg Toernooi

Tel: (06) 50 28 43 00
Privé: (0314) 62 50 05

---

Loting Terborg Toernooi: woensdag 28 maart 2007.

Aanvang: 13.00 uur. Inloop: 12.30 uur.

Locatie: Café en Zalencentrum De Paasberg te Terborg.

Noot: Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website van het Terborg Toernooi. Hierdoor kan het zijn dat de informatie op de site niet up-to-date is.


---- --