Goudvishal Arnhem

PERSBERICHT, voor onmiddellijke publicatie

Derde LuxorLive@CityCenter pakt breed uit!

Divers programma met o.a. Roosbeef, André Manuel, Malle Pietje & the Bimbos en Jiggy Djé

Eind 2007 opent poppodium Luxor Live haar deuren. Met de verbouwingen in volle gang organiseert de Goudvishal voor de laatste keer LuxorLive@CityCenter om Arnhem op te warmen voor de komst van dit unieke podium.

Vrijdag 18 mei pakt de 3e LuxorLive@CityCenter breed uit met niet de minste acts. Een divers programma wordt voor deze laatste editie voorgeschoteld met o.a. Roosbeef, André Manuel, Jiggy Djé en Malle Pietje & the Bimbos.

In Kultuurhuis Bosch is cabaretier André Manuel (Krang, Fratsen) te gast die zijn "rock 'on roll - the stories" brengt; een kijkje in de soulkitchen van de Nederlandse popmuziek. Roosbeef brengt met band hun ritmische cabaretpop ten gehore. En cd-presentatie van Arnhemse Wijsjes met de muzikaalste meiden van Arnhem: Hanneke de Jong, Elles Springs en Roosbeef. Daarnaast worden de filmpjes van Luxor Live Digitaal: Tussen De Steigers vertoond. Met deze opnames komt Luxor Live nu al je huiskamer binnen met intieme spraakmakende optredens, opgenomen in en rondom de bouwplaats van Luxor. Elke vrijdag komt er een filmpje online op www.luxorlive.nl

Café The Stage heeft Arnhems eigen Ravage en aanstormend hip hop talent Jiggy Djé op de planken staan. In de Goudvishal zorgen Malle Pietje & the Bimbos en het gabberelectropunk duo Aux Raus voor het betere beukwerk. Voor de nachtelijke uurtjes kun je vanaf 23:00 uur terecht bij de spetterende afterparty in de Goudvishal met DJs Tyson (drum 'n bass / Forms), DJ Dan-D (electro / Tricky Disco / Luft) en DJ Mendeaz & Joyo (tekno / Tektron.

LuxorLive@CityCenter start om 20:00 uur in de Goudvishal en de entree bedraagt ¤ 5,- per locaties en geeft tevens toegang tot de afterparty. De eerste 50 bezoekers bij Kultuurhuis Bosch ontvangen gratis een Arnhemse Wijsjes CD. Meer informatie is te vinden op de website www.luxorlivecitycenter.nl en www.arnhemsewijsjes.nl
---

Noot voor de redactie,