Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***
FEiERN! Die ganze Nacht!
18-05-2007, van 22:00 tot 10:00

FEiERN! In de nieuwe Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25 Amsterdam

Feiern is Duits voor feesten en uit je dak gaan en nu tevens de naam voor een reeks regelmatig terugkerende feesten, met Amsterdam en Frankfurt als thuisbasis. Zo was er in December al de eerste editie op de Oost-Duitse vissersboot de MS Stubnitz en in maart de legendarische "Schlecht wie immer" editie waar de bezoekers niet alleen getrakteerd werden op de beste muziek maar ook nog eens allerlei ondeugden en cadeautjes kregen voorgeschoteld. FEiERN! is een samenwerkingsverband tussen een aantal Duitse en Nederlandse Deejays / feest organisators.

Dit keer zal FEiERN! plaatsvinden in de nieuwe verbouwde Akhnaton, en ook nu zullen de bezoekers weer verrast worden door allerlei maffe dingen die je op andere feesten niet ziet. En alsof dat niet genoeg is, zal deze editie - geheel naar Duitse maatstaven - maar liefst twaalf uur duren... Namelijk van 22:00 tot 10:00 uur! Streep de 19e dus maar door in je kalender.

Gastvrouw van de avond is Fräulein Ingy, zij die altijd weer zorgt voor een denderende ontvangst. En in samenwerking met Floorfiller Vassalo zal zij ook dit keer weer zorgen voor de gekste gekkigheden op en rondom de dansvloer. De bezoekers van de vorige editie van FEiERN! weten dan waarschijnlijk al genoeg..!

Natuurlijk is er ook weer een professionele fotograaf aanwezig om foto's te maken van de bezoekers. En die foto's kun je later gratis zien en in goede kwaliteit downloaden op de website van Flowing: www.flowing.nl

De deejay line-up is wederom deels uit Amsterdam en deels uit Duitsland gehaald. De volgende Deejays zullen dan ook zorgen voor een ideale mix van elektronische dansmuziek:

Vera

Resident Clubs:

Robert Johnson (GER - Offenbach) sinds 2003

Monza (ES-Space, Ibiza) sinds 2005

Vera staat bekend om haar lange, waanzinnige sets in de Robert Johnson, de geweldige underground club in Offenbach die vanwege de populariteit geen line-up meer publiceert. Zij zal ook nu een extra lange set weggeven. Vera heeft net getekend voor de release van haar nieuwe track "nook" die zal worden uitgegeven op het Spaande minimal label Cyclical Tracks in Juli 2007.

Kia

Resident Club:
Vinyl bar (Ger, Frankfurt)
De vinyl bar is de bekendste after club van Frankfurt waar alle grootheden uit de elektronische muziek al achter de draaitafels hebben gestaan.

En de Feiern crew:

Flow is bekend als mede-organisator en DJ van de underground feestjes "Palingkraam", "ZiNK!" en "FEiERN" en draaide pas nog samen met Platten Peter in de kelder van Paradiso tijdens de Gouden Kabouter Awards. Hij heeft in alle grote clubs van Amsterdam al achter de draaitafels gestaan, en is mede-eigenaar van evenementenbureau en productiebedrijf Flowing Productions.

Esther Allurez, deze DJ / organisator is bekend in Amsterdam van o.a. "ZiNK!" op de MS Stubnitz, de NDSM werf, Club 11 en Studio 80 en reist tegenwoordig de wereld over om overal het nachtleven te laten voelen hoe je kunt FEiERN op goede underground house & minimale techno.

David Reinhart was vroeger een veelgevraagde hardcore deejay maar heeft de laatste jaren zijn bpm omlaag gepitched en draait tegenwoordig de lekkerste house en gevoeligste minimal.

FEiERN - Die ganze Nacht!
18 mei 2007 van 22:00 - 10:00 uur
Locatie: de nieuwe Akhnaton, Nieuwezijds Kolk 25
Kaartverkoop aan de deur, 10 euro
Presale op www.flowing.nl, 8,50 euro excl. fee

Websites:
www.flowing.nl
www.myspace.com/veragoesdeep
www.flowsplace.com
www.myspace.com/davidreinhart
www.djesther.com
www.myspace.com/djesther/
www.akhnaton.nl

Voor vragen of meer info mail of bel:

Floris van Onna - floris@flowing.nl
+31 626 334 456
Esther Kerkvliet - e.kerkvliet@chello.nl
+31 614 367 631


---- --