Gemeente Tilburg

Datum 11 mei 2007

Openluchtbioscoop op Heuvelplein
Vrijdag 18 mei gratis klimaatfilm van Al Gore
Op 18 mei vertoont Solar Cinema de klimaatfilm "An inconvenient truth" van Al Gore op het Heuvelplein. De toegang voor deze openluchtbioscoop is gratis. Bezoekers kunnen hun eigen stoel of kleed meenemen en ook een hapje of drankje. Marieke Moorman, wethouder van Milieu geeft om 21.30 uur het startsein voor deze eerste openluchtvoorstelling op zonne-energie. De film is om ongeveer 23.30 uur afgelopen. U bent 18 mei van harte welkom om te komen kijken!

Mogelijke overlast
Tussen 20.30 uur en 0.30 uur kunt u enige (geluids)overlast ervaren van dit evenement. Daarvoor natuurlijk onze excuses, maar wij hopen op uw begrip.

Over Solar Cinema
In de maanden mei, juni en juli organiseren de gemeenten Tilburg, Waalwijk en Goirle tien gratis voorstellingen van de klimaatfilm op verschillende plaatsen in de gemeenten. De Solar Cinema werkt geheel op zonne-energie. Met dit initiatief willen de gemeenten het thema klimaatverandering op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht van Faxnummer een breed publiek brengen.

Brabant Bespaart!
Eén van de mogelijkheden om zelf in actie te komen tegen klimaatverandering is energiebesparing. Om daarin te ondersteunen is het digitale bespaarloket www.brabantbespaart.nl opgericht. Hier kan je een gratis energieadvies aanvragen voor een energiezuinige woning. Bovendien kan het loket u direct in contact brengen met bedrijven die de maatregelen kunnen uitvoeren.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Yvanca Wensing, beleidsmedewerker Afdeling Milieu. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 542 88 07 of via email yvanca.wensing@tilburg.nl Beleidsontwikkeling Economie Milieu Ruimtelijke Ordening Maatschappelijke Ontwikkeling Onderwijs en Jeugd Veiligheid---- --