Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 15 mei 2007

New Cool Collective live op Fabchannel.com

Bekijk het Paradiso concert van de NCC Big Band gratis online

Vrijdag 18 mei presenteert de New Cool Collective Big Band in Paradiso hun eerste live album. Dit concert wordt live uitgezonden op het internet, in beeld en geluid, op online concertzender Fabchannel.com. Achteraf wordt de registratie van het concert toegevoegd aan het online archief van Fabchannel en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is het concert van de NCC Big Band gratis te bekijken. De uitzending begint om 21:00 uur.

New Cool Collective is de naam van het groovy 8-koppige Amsterdamse jazzgezelschap. Sinds 1994 reizen zij met hun aanstekelijke en uiterst dansbare jazz, soul en latin langs clubs en festivals over de hele wereld. Na een aantal jaar begonnen ze de New Cool Collective Big Band, een 19 man tellend gezelschap. De NCC Big Band speelde regelmatig met gastenmuzikanten als Afro drummer Tony Allen en Kora speler Ali Boula. Deze show is de presentatie van hun eerste live album.

Fabchannel zendt wekelijks concerten in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts biedt Fabchannel een online archief aan waar muziekliefhebbers de keuze hebben uit ruim 700 volledige concerten. In dit archief staan concerten van artiesten als Spinvis, Ensemble MAE, Jaga Jazzist, Absynthe Minded en Popduo Bauer.

http://www.fabchannel.com/new_cool_collective

komende webcasts:

18-05-2007 21:00 New Cool Collective
22-05-2007 20:30 Oi Va Voi


---