Politie Hollands Midden

Datum: 18 mei 2007

Noordwijkerhout Zomeropeningstijden politiebureau Het politiebureau in Noordwijkerhout is in de zomerperiode van zaterdag 16 juni tot en met vrijdag 7 september op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur geopend. De reguliere openingstijden van het bureau zijn op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Het bureau is gevestigd aan de Dijkzicht 1. Buiten deze tijden kan men terecht op het politiebureau in Noordwijk aan de Duinwetering 101.

Zevenhoven Aanhoudingen na ruzie De politie heeft in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 mei drie mannen van 29, 38 en 39 jaar uit Zevenhoven aangehouden. De drie hadden ruzie met elkaar nabij een woning op het Noordeinde. De 38 jarige verdachte zou daarbij, volgens zijn verklaring uit zelfverdediging, een bankje door de ruit van de woning hebben gegooid. Bij de ruzie zou geslagen en geschopt zijn. De aanleiding is vermoedelijk een langer lopend conflict.

Waddinxveen Inbraak in woning Woensdag 16 mei is tussen 14.15 en 15.00 uur ingebroken in een woning aan het Kamilleveld. Men heeft een raam vernield om de woning binnen te komen. Nadat een aantal ruimtes was doorzocht werden er onder andere sieraden, een laptop en een digitale videocamera weggenomen.

Waddinxveen Automobilist rijdt door na aanrijding De politie heeft een 30 jarige automobilist uit Alkmaar gehoord over het doorrijden na een aanrijding. Woensdag 16 mei eind van de middag was de bestuurder op de Prins Bernhardlaan in een bocht tegen de auto van een 21 jarige automobiliste uit Waddinxveen gereden. De Alkmaarder was daarna doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De Waddinxveense en een getuige noteerden het kentekennummer van zijn auto.

Gouda Politie houdt jongeren aan na overlast De politie heeft donderdag 17 mei in de avond opgetreden tegen een groep overlast gevende jongeren in de wijk Korte Akkeren. Eerder die avond had de politie een 18 jarige Gouwenaar aangehouden op verdenking van inbraak in een auto op de Erasmusstraat. Een getuige zag hoe de verdachte een ruit van de personenauto insloeg en hij vervolgens een navigatiesysteem wegnam. De verdachte was weggerend echter hij werd op de De Schopschijf aangehouden. Het navigatiesysteem werd later teruggevonden. Na de aanhouding werd het onrustig in de wijk Korte Akkeren. Bij de politie waren meldingen binnengekomen van overlast van de jeugd rondom de Erasmusstraat. De overlast bestond uit schreeuwen, rondhangen en het plegen van vernielingen. De jongeren daagden de politie uit en uitten beledigingen. De politie hield twee Gouwenaren van 19 en 20 jaar aan voor onder andere opruiing, belediging, vernieling en het niet voldoen aan een bevel of vordering. Hierna keerde de rust in de wijk weer terug. De drie verdachten, waarvan twee veelplegers, worden vrijdag 18 mei voorgeleid aan justitie.

Zevenhuizen Aanhouding nam mishandeling De politie heeft in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 mei een 17 jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs aangehouden na een melding van een vechtpartij op de Zuidplasweg. Een medewerker van een uitgaansgelegenheid zag dat meerdere personen een 16 jarige jongen uit Zevenhuizen sloegen en schopten. Terwijl hij op de grond lag zou de verdachte hem tegen het hoofd hebben geschopt. Twee medewerkers van de uitgaansgelegenheid zijn hierop naar de jongeren gelopen. Deze liepen weg waarbij de verdachte met stenen naar hen gooide. De politie zet het onderzoek voort. De verdachte wordt vrijdag 18 mei voorgeleid aan justitie.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --