Persberichten Rijn & Venen, 10.45 uur

Utrecht, 18-05-2007

Glad wegdek

LOENEN AAN DE VECHT - Woensdag 16 mei is de N201 gedeeltelijk afgesloten geweest in verband met reinigingswerkzaamheden aan het wegdek. Rond 08.30 uur kwamen de eerste meldingen binnen van motorrijders die onderuit gegaan waren op de N201 tussen Veeland en Loenersloot. Ook hadden zich tussen personenauto's kop en staart aanrijdingen voor gedaan. Oorzaak was een zeer glad wegdek. De politie heeft vervolgens de N201 gedeeltelijk afgesloten zodat het wegdek gereinigd kon worden.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met de automobilist/eigenaar van de tankwagen of containerwagen die de vloeistof heeft gelekt. Bent u getuige geweest van dit incident, belt u dan met de politie Breukelen/Abcoude/Loenen via 0900-8844.

Verkeerscontrole

ABCOUDE - Bij een verkeerscontrole heeft de politie woensdag tussen 16.45 en 18.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Nieuwe Amsterdamseweg. Agenten hebben vier bekeuringen uitgeschreven aan motorfietsers die te hard reden en/of over het fietspad reden.

Onder invloed

MAARSSEN - De politie heeft woensdagavond rond 23.30 uur op de Straatweg een 36-jarige automobilist uit Staphorst aangehouden voor het rijden onder invloed. Surveillerende agenten zagen de man slingerend rijden over de Straatweg en hielden de man staande. Een blaastest wees uit dat de automobilist te veel gedronken had. De uitslag van de ademanalyse was 405 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gesloten verklaring

WOERDEN - De politie heeft woensdagmorgen op de 's Gravensloot zes automobilisten bekeurd voor het negeren van een gesloten verklaring.

Parkeercontrole

BREUKELEN - De politie heeft woensdag tussen 15.30 en 16.00 uur op de Hazeslinger een parkeercontrole gehouden. Hierbij zijn vijf bekeuringen uitgeschreven voor het niet zichtbaar hebben van een parkeerschijf en het verlopen van de parkeertijd.