Eneco


ENECO Energie daagt Nederland uit energie in beeld te brengen

Rotterdam, 18 mei 2007 - Van 18 mei tot en met 29 juni 2007 organiseert ENECO de fotowedstrijd Ik zie energie. Deelnemers worden opgeroepen hun creativiteit aan te spreken en energie zo origineel mogelijk in beeld te brengen. Wekelijks wordt via www.ikzieenergie.nl een speciaal energiethema bekendgemaakt.

Ieder die daar een creatief beeld van maakt en instuurt, is gegadigde voor de weekprijs. Deze prijs is een spelcomputer of een professionele fotoreportage. Deelname staat open voor iedereen in Nederland. ENECO organiseert de wedstrijd om aandacht te vragen voor energiebesparing en duurzame energie.

Met de actie Ik zie energie wil ENECO energie tastbaar maken en aantonen dat energie overal aanwezig is. De wekelijkse energie-themas hebben een sterke link met duurzame energie. Het eerste thema, voor de week van 18 t/m 25 mei is besparen.

ENECO verwacht veel creatieve fotos omdat energie zelf moeilijk in beeld te brengen is maar de toepassing ervan juist gemakkelijk in beeld te vangen is. Ik zie energie maakt onderdeel uit van de in april door ENECO gestarte reclamecampagne Samen kunnen we het doen. IEDER HUIS GROEN!. Deelnemers kunnen via de website hun fotos insturen of stemmen op hun favoriete foto. Iedere week wordt er een winnende foto gekozen door een vakjury en door het publiek.

Meer informatie over de fotowedstrijd Ik zie energie is te vinden op www.ikzieenergie.nl