Nieuw vista gadget voor online beltegoed op www.opwaarderen.nl

18.05.2007 / 13:14 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Alphacomm group bv

Alphacomm group bv

Rotterdam, 18 mei 2007 Via www.opwaarderen.nl kunnen Vista-gebruikers in hun Windows Sidebar nu een kleine applicatie, een zogeheten Gadget, downloaden waarmee zij met één druk op de knop via een icoontje op hun bureaublad hun beltegoed snel en makkelijk kunnen opwaarderen, voor iedere telecomprovider. Vooral jongeren zijn veel online en kopen veel via internet. In combinatie met hun belgedrag is online opwaarderen extra simpel, veilig en snel.

www.opwaarderen.nl is de site voor veilig prepaid beltegoed opwaarderen van Hi, KPN Mobile, Lebara Mobile, Orange, Qick, Telfort, T-Mobile, Vodafone en Zoekringtones. In de gadget die de site aanbiedt, selecteert de gebruiker de provider, de kaartwaarde, de betaal- en verzendmethode en krijgt via e-mail of sms de belcode toegezonden. De gadget onthoudt de geselecteerde items, in tegenstelling tot de website. Gadgets worden op dit moment door moderne en handige consumentensites gebruikt om gebruikers makkelijk en snel diensten, nieuws en informatie te leveren.

www.opwaarderen.nl is één van de diensten van Alphacomm Prepaid Services. Met betrouwbare, innovatieve oplossingen biedt ACPS vernieuwde mogelijkheden om prepaid tegoeden digitaal te transporteren van de aanbieder naar de eindgebruiker, zonder logistieke zorgen. ACPS heeft hiervoor een flexibel, elektronisch platform ontwikkeld waarmee prepaid tegoed kan worden opgewaardeerd. Dit platform is geschikt voor vrijwel ieder prepaid product van mobiel beltegoed tot bijvoorbeeld energiekaarten. De prepaid producten kunnen daarbij via steeds meer verschillende interfaces worden aangeboden, variërend van verkoop via het internet, prepaid terminals tot verkoopautomaten en kassasystemen. ACPS is onderdeel van Alphacomm, ontwikkelaar van technische hoogstaande creatieve telecomoplossingen voor de (groot)zakelijke markt.

Over Alphacomm
Alphacomm is in 1997 opgericht door Huub Sparnaay, de huidige directeur. De organisatie bestaat uit vier werkmaatschappijen, die zich onder meer richten op automatische herinneringen, online prepaid distributie van beltegoed, handel in internationale belminuten en (groot)zakelijke telecomdiensten. Alphacomm heeft zich in haar tienjarig bestaan ontwikkeld tot een door marketing gedreven dienstverlener die steeds gebruik maakt van de laatste mogelijkheden op telecomgebied. Alphacomm is gevestigd in Rotterdam en heeft klanten in meer dan acht landen. In 2006 realiseerden twintig medewerkers een omzet van 10 miljoen euro.
www.alphacomm.nl