Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

Hans Smolders doet aangifte strafbaar handelen tegen B en W Tilburg

Oud Fortuijn chauffeur klaagt gemeente aan wegens onterecht uitkeren van wachtgeld

Mededeling van Hans Smolders:
Nu in Tilburg alle feiten duidelijk zijn uitgekristaliseerd m.b.t. het onterecht uitkeren van wachtgeld en ik alles goed heb voorbereid en deskundige mensen om me heen heb verzameld zoals o.a. Mr. Geert-Jan KNOOPS kantoorhoudende te Amsterdam kan ik niet anders dan aangifte doen van een strafbaar feit van Burgemeester & Wethouders wegens het strafbaar handelen met betrekking tot het willens en wetens onterecht willen uitkeren van wachtgeld aan oud collega raadsleden die daar absoluut geen recht op zouden hebben gehad, ondanks de wetenschap dat de rijksregeling dat niet toeliet en Tilburg daar al 10 jaar mee in overtreding was geweest!!

Ook heeft men in de laatste vergadering in oude
samenstelling van de Raad daar zelfs nog de verordening, art 8f, speciaal voor aangepast om toch nog wachtgeld te kunnen krijgen, voordat die lastige Smolders in de Gemeenteraad zou komen na 7 maart 2006. Zie daarvoor; http://home.hetnet.nl/~lindmar/lekken-waarom.html

Maar ook de vertrouwelijke stukken die ik heb gepubliceerd op mijn website; http://home.hetnet.nl/~lindmar/lekken.html

De art. 160 tot en met 163 + 165 Sv ( wetboek van strafvordering) zijn o.a. van belang voor mijn rechten en plichten voor deze aangifte. Zie bijlage!

Tevens moet er onderzocht worden wat de rol van de huidige- en de ex-raadsleden is geweest en of ook zij Strafbare feiten hebben gepleegd bij deze uitkeringsfraude (bijv., art. 326 Sr e.v. met betrekking tot bedrog, met medeweten van de Raad?, dan zou er ook sprake van schuldheling kunnen zijn van de kant van Raadsleden

Verder wil ik nog benadrukken dat ik het afgelopen jaar altijd geprobeerd heb de koninklijke weg te kiezen door steeds open te blijven staan voor oplossingen, maar de blinde haat van zowat bijna de gehele Tilburgse politiek tegen mijn persoon was ongekend en men heeft dan ook Smolders op onbeschofte en buitenproportionele wijze de mond willen snoeren. Ik wist dat ik hier in de politiek geen vrienden ging maken maar de arrogantie, brutaliteit en de minachting die mijn 5-mans fractie de afgelopen 14 maanden hebben moeten ondergaan, van een groot deel van deze Tilburgse politiek, is ronduit schandalig te noemen!