Ingezonden persbericht


Enthousiaste start voor nieuwe Eetclubs

De Kokkerij, eetclub voor alleenstaande 50+ers die astrologe Wil Wassenburg begin dit jaar heeft gestart, heeft duidelijke gevolgen in de regio.
Zowel in Alphen aan den Rijn als in Boskoop hebben zich mensen aangemeld die een nieuwe Eetclub willen opstarten. ,,De Alphense Kokkerij telt nu elf personen en dat vinden we prachtig. Het aantal is ruim genoeg om iemand een keer te kunnen missen en het is klein genoeg om de persoonlijke onderlinge sfeer te behouden''.

De achtenzeventigjarige initiatiefnemer uit Boskoop is wat je noemt een 'krasse knar'. Hij leerde skieën op achtenvijftigjarige leeftijd en zat zijn leven lang 'in het groen'. Deze ex-ondernemer meldde zich al aan voor de eerste Eetclub maar haakte tijdelijk af wegens problemen met zijn hartritme. Nu dat weer in orde is wil hij niet langer wachten, en de gezelligheid in zijn leven door middel van een nieuwe Eetclub een handje helpen. Hij wil Eetclub Groene Hart oprichten voor alleenstaande 65+ers uit (de omgeving van) Boskoop. Bij deze eetclub is roken niet verplicht, het mag wel.
De initiatiefnemer van Eetclub Groene Hart is te bereiken via telefoonnummer 0172 - 216 856.

Iniatiefneemster uit Alphen aan den Rijn is een sportieve zestigjarige die nog enkele dagen per week werkt. Deze Tukkerse woont sinds '73 in Alphen aan den Rijn en werd enige tijd geleden weduwe. De enthousiaste krantenberichten over de Alphense Kokkerij inspireerden haar om zelf de stoute schoenen aan te trekken en in Alphen een tweede eetclub te beginnen met de naam: HapSnap.
Zij richt zich op alleenstaanden tussen de 55 en 65 jaar die evenals zij midden in het leven staan en behoefte hebben aan wat mensen om zich heen om nu en dan iets gezelligs mee te ondernemen. Een Eetclub is daarvoor een goed begin. Bij Eetclub HapSnap geeft men de voorkeur aan niet-rokers of zij die anderen daar niet mee lastig willen vallen. Lidy Brancart van HapSnap is te bereiken via telefoonnummer 06 215 939 95

Met vriendelijke groet,
VANDERWIELSUPPORTS