Politie Zeeland


---

O-1735-2007 Controle visserijwet
Op de Oosterscheldekering bij Vrouwenpolder zijn woensdagmiddag drie vissers bekeurd voor het vissen in verboden gebied.
De hengels en gevangen vis werden in beslaggenomen door de politie te water.
Op de Spuisluis bij Brouwershaven kon woensdagmiddag een "illegale" visser net op tijd worden gered. Tijdens het vissen aan de buitenzijde van de sluis was hij te water geraakt, op het nippertje werd hij uit het water gehaald door twee andere vissers. Ze stapten vervolgens alle drie in een auto en reden weg. De man was vermoedelijk aan het vissen in een water waar zeer sterke stroming staat. Hij heeft dus op meerdere fronten geluk gehad.
De politie zal in samenwerking met andere overheidsinstanties vaker gaan controleren en verbaliserend optreden op het vissen in verboden gebied.

W-1736-2007 Automobiliste rijdt de struiken in, Middelburg
Op de Looierssingel is vrijdagmorgen rond 08.15 uur een 28-jarige vrouw uit Arnemuiden met haar auto in de struiken beland.
De vrouw reed op de linkerrijstrook van een verdrijvingsvlak en stuurde te sterk naar rechts waarbij haar auto in de slip raakte en tegen de stoeprand reed. Vervolgens slipte de auto achteruit verder om aan de linkerzijde van de weg in de struiken tot stilstand te komen. De 28-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij, haar auto raakte rondom beschadigd.


---- --