Open dagen VELUX Daglicht Advies Centrum


Workshops door Dennis Mulder (RTL Woon en Klus Magazine)

DE MEERN, 20070424 -- Op vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei organiseert VELUX in De Meern bij Utrecht twee speciale open dagen voor particulieren in haar Daglicht Advies Centrum. Tijdens deze dagen krijgen particulieren optimaal advies over alle mogelijkheden met VELUX daglichtsystemen, dakvensters en raamdecoratie. Tevens zijn er nog een aantal speciale activiteiten georganiseerd. Het VELUX Daglicht Advies Centrum is op beide dagen geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Speciale inbouw workshops door Dennis Mulder
Op zowel vrijdag als zaterdag vinden er speciale workshops plaats over het inbouwen van dakvensters, die worden gegeven door Dennis Mulder, bekend van het RTL5 programma "RTL Woon en Klus Magazine". Dennis toont om 11:00 uur en om 14:00 uur zijn expertise en laat zien hoe een VELUX dakvenster het beste kan worden geïnstalleerd. Uiteraard is er ook gelegenheid om naderhand vragen te stellen.

Interieuradvies
Naast aandacht voor de dakvensters, zal er ook aandacht zijn voor interieur en raamdecoratie. Thomas Haukes van Springers Wonen Utrecht is tussen 11:00 uur en 15:00 uur aanwezig om particulieren interieuradvies te geven. Zijn er nog twijfels over de invulling van de zolderruimte of op zoek naar de juiste indeling? Thomas helpt om tot een inspirerende tekening te komen.

Ook voor kleinere bezoekers is er volop animatie, zodat de mensen op hun gemak rond kunnen kijken. Particulieren zijn dus van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te komen nemen in het Daglicht Advies Centrum.

Meer informatie over de reguliere openingen van het Daglicht Advies Centrum op www.velux.nl.

VELUX Daglicht Advies Centrum
Molensteijn 2
3454 PT De Meern

Openingstijden:
Vrijdag 18 mei: 10:00 uur - 16:00 uur
Zaterdag 19 mei: 10:00 uur - 16:00 uur

Meer weten?
Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie over de VELUX open dagen of onze producten, kunt u kijken op www.velux.nl of bellen met 030 - 6.629.62.