03.04.2007 / 10:45 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Uitgeverij ankh-hermes bv

Uitgeverij ankh-hermes bv

http://www.ankh-hermes.nl

Mini-Symposium THE INTENTION EXPERIMENT
Gebruik je gedachten om de wereld en je leven te veranderen.

Wat is eigenlijk intentie? En hoe kun je efficiënt met je intentie leren werken? LYNNE McTAGGART heeft tijdens haar zoektocht pijnlijk nauwkeurig de hele wetenschap gescreend op materiaal over het fenomeen intentie, hoe het werkt en hoe je het kunt gebruiken. Lynne McTaggarts nieuwste boek HET INTENTIE-EXPERIMENT pakt de draad weer op waar haar wereldbestseller HET VELD - DE ZOEKTOCHT NAAR DE GEHEIME KRACHT VAN HET UNIVERSUM ophield. Het geeft het meest recente wetenschappelijke materiaal op het gebied van de macht van je gedachten en hemelbestormend nieuw wetenschappelijk bewijs aangaande de aard van de werkelijkheid. In haar lezing doet zij verslag van deze zoektocht.

Een andere spreker op dit Engelstalige symposium is JUDE CURRIVAN auteur van het binnenkort te verschijnen THE WAVE - KOSMOS IN BEWEGING. Meer dan ooit vormen de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen een diepgaande bevestiging van oude waarheden, die een geweldige stimulans kunnen zijn voor onze persoonlijke ontwikkeling. Bewustzijn manifesteert zichzelf in de vorm van energie, en de stoffelijke werkelijkheid wordt continu geschapen vanuit een enorme holografische matrix van energieën. De informatie die op alle niveaus van bestaan door golven van energie wordt overgebracht vormt onze menselijke ervaring.

Perskaarten zijn aan te vragen via de afdeling pr en voorlichting bij Hans Bienefelt (0570 678921) of per e-mail: hb@ankh-hermes.nl

Voor het publiek zijn onderstaande gegevens belangrijk. Programma:
13.30 uur: Zaal open
14.00 uur: Welkom/boekpresentatie
14.15 uur: Lezing Lynne McTaggart - The Intention Experiment 15.15 uur: Pauze / muziek / signeren
15.45 uur: Lezing Jude Currivan - The Wave
16.45 uur: Paneldiscussie n.a.v. schriftelijk ingediende vragen 17.15 uur: Einde

Het symposium zal op zaterdag 19 mei 2007 worden gehouden in Stadshal de Flint te Amersfoort. Parkeergarage aanwezig. Voor NS-reizigers twintig minuten lopen.Voor reserveringen dient u 35,00 euro over te maken op Postbankrekening nr. 823762 of ABN/AMRO-Bank rekening nr. 59 62 46 927 t.n.v. Uitgeverij Ankh-Hermes Deventer o.v.v. symposium 19 mei 2007. Bij betaling per girotel graag naam, adres en woonplaats vermelden.
Wij zenden u uiterlijk begin mei 2007 de routebeschrijving en bestelde toegangskaart(en) toe.