Groots zang- en dansspektakel in Groenlo

GROENLO - De Nedap N.V. is erin geslaagd om de Poolse zang- en dansgroep SLASK te contracteren. Dit befaamde gezelschap, dat bestaat uit bijna 100 topzangers en -dansers, zal live worden begeleid door een orkest van 18 musici sterk. Opvallend is dat ze bij élk nummer andere kleding dragen... geen wonder dan ook, dat alleen al voor de kleding een aparte vrachtwagen nodig is. Uniek is dat ondanks de fysiek zware en spectaculaire dansen er tegelijk live gezongen wordt.

De kleding die onder andere gedragen wordt

Het belooft weer een zeer bijzonder evenement te gaan worden dat voor het eerst aan de achterzijde van het Nedap gebouw zal worden gehouden. Hier kunnen bezoekers plaatsnemen op een ruime tribune en kijken ze uit op een zeer groot podium. Zowel de tribune als het podium zullen op spectaculaire wijze worden overdekt door vrij hangende pagodedaken van respectievelijk 30 en 24 meter.

Het optreden zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei aan de achterzijde van het Nedap gebouw aan de Parallelweg 2 in Groenlo. De toegang is gratis en het spektakel begint om 20.00 uur.

Nedap heeft een aantal jaren geleden ervoor gekozen om culturele evenementen niet meer met geld te sponsoren, maar zij organiseert zélf zeer bijzondere evenementen van hoog niveau.

Nieuws

19 mei: Groots zang- en dansspektakel bij Nedap N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek

Verslag over 2006