Historische Auto Ren Club (HARC)

Historic Zandvoort Trophy 2007

In 2007 organiseert de Historische Auto Ren Club (HARC) de Historic Zandvoort Trophy (HZT). Een evenement met veel races waar veel speciale klassiekers en liefhebbers van klassieke autosport op af komen. Dit jaar vindt de HZT plaats in het weekeinde van 19-20 mei, met mogelijkheden voor vrije trainingen op de vrijdag voor het weekeinde. Deze 31e HZT biedt een gevarieerd programma van twee dagen met demo's, trainingen, kwalificaties en races.

Wederom zullen er op Circuit Park Zandvoort diverse startvelden te bewonderen zijn. Dit jaar verschijnen aan de start net als vorig jaar: het Delta Lloyd Private Banking NK HTGT voor het Nationaal Kampioenschap (met auto's gehomologeerd tussen 1947 en 1976) en de Youngtimer Trophy (uit periode 1966 tot 1988). Voorts rijdt dit jaar tijdens de HZT ook de MG Competitions Holland samen met Triump Competitions Duitsland en de FISC EuroTour een van origine Nederlandse competitie met Sprites en Midgets waarvan de deelnemers uit diverse landen komen. Verder rijdt dit jaar op de HZT de Alfa Romeo Challenge met klassieke en semi-klassieke Alfa's. Tenslotte hebben we in het programma twee gastseries: de Porsche 944 Basic Cup met auto's die lonken naar de klassiekerstatus en de Formula Gloria met monoposto's van een modern concept in een klassiek jasje. Het programma wordt verder afgewisseld en aangevuld met demonstraties van historische motorfietsen en prewar auto's.

De 31e HZT biedt ook dit jaar een gevarieerd programma van twee dagen met demo's, trainingen, kwalificaties, races en ander entertainment. Zodra het programma en tijdschema bekend zijn zal die informatie op deze website worden gepubliceerd.

Aanmelding en nadere informatie bij het HARC secretariaat.


---

HZT 2007
weekend 19-20 mei
vol programma
Info: HARC-secretariaat

---

Vrij Rijden Dag
Volgende mogelijkheid in
2007 op vrijdag 18 mei
Info: HARC-secretariaat

---

GTO sponsort HARC

---

Lidmaatschap HARC
Het lidmaatschap kost slechts 75 euro / jaar,
na 1 juli 37,50 euro.
Klik hier voor aanmelding HARC-lidmaatschap. Zie het origineel

---

Historische Auto Ren Club