Mojo Concerts

19-1-2007

Deep Purple niet klein te krijgen

Deep Purple is het schoolvoorbeeld van een band die niet klein te krijgen is. Als een ware rockdinosaurus hebben deze onverslijtbare titanen vele muzikale grillen overleefd. Don Airey, Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse en Ian Paice zijn voorlopig niet van plan om op hun lauweren te rusten. Vorig jaar was de band één van de Arrow Rock Festival-headliners, het levende bewijs dat Deep Purple nog volop meedraait.

Hoe je het wendt of keert, Deep Purple blijft onlosmakelijk verbonden met Child in Time: de vintage rockklassieker die jaar in jaar uit in de top 5 belandt van de Top 100 Allertijden. De onbeperkte houdbaarheid van Deep Purple's muziek overbrugt alle generatiekloven en leeftijdverschillen. IJzersterke tijdloze vintage rock die jong en oud aanspreekt!

De onovertroffen Y&T is de special guest van dit optreden.

Kijk voor het speciale VIP-arrangement à EUR 150,- per persoon plus voor meer informatie op de speciale Deep Purple in Hellendoorn site.

Zaterdag 19 mei 2007
Evenemententerrein (a/d Luttenbergerweg) - Hellendoorn Entree: E 42,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 17:00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 20 januari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.