Friese Elfsteden Oldtimerrally uniek in Europa

10.05.2007 / 06:04 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Tvm verzekeringen

Tvm verzekeringen

PERSBERICHT

Elfsteden Oldtimerrally is uniek in Europa!

Spektakel verzekerd! De pioniersjaren van de automobiel zullen zich op zaterdag 19 mei 2007 in volle glorie openbaren. Dan is de provincie Friesland het unieke decor van een van de grootste oldtimerrally s in Europa! Autoliefhebbers kunnen zich dan vergapen aan honderden exclusieve historische voertuigen in de 22e Elfsteden Oldtimer Rally.

Op die 19e mei rijdt een parade van maar liefst 400 historische auto s en circa 200 historische motoren door de Friese steden. Deze bijzondere klassieke rally is een jaarlijks hoogtepunt voor de echte liefhebbers van antieke voertuigen.

De start vindt plaats op Camping De Jerden in Sloten. De rally voert vervolgens naar IJlst, Sneek, Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Hindeloopen, Stavoren en terug naar Sloten, een afstand van ruim 230 kilometer. Hoofdsponsor van het evenement is TVM verzekeringen, de grootste transportverzekeraar in de Benelux. De betrokkenheid van TVM bij oldtimers komt goed tot uitdrukking in de klassieke voertuigenpolis van OVHV die de verzekeraar aanbiedt. Een verzekering voor en door liefhebbers van historische voertuigen. Veel mensen in de transportsector hebben een liefde voor auto s en autotechniek. En dat geldt zeker voor klassiekers. Of het nu gaat om klassieke trucks of personenwagens. President-directeur mr. Arjan Bos:'Wanneer u eigenaar bent van een klassiek voertuig dat minimaal 25 jaar oud is, kunt u dat uitstekend verzekeren bij TVM. Onze Klassieke VoertuigenPolis voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De oldtimerverzekering die TVM verzekeringen in samenwerking met OVHV heeft opgesteld kwam uit het strenge FEHAC onderzoek van februari 2004 als beste naar voren.
En dat is natuurlijk geen wonder. Want zowel TVM als OVHV zijn onderlinge verzekeraars, zonder winstoogmerk maar met een groot hart voor (vracht)auto s. Liefhebbers, die precies weten waar een oldtimerverzekering aan moet voldoen.'

NIET VOOR PUBLIKATIE

Meer informatie over de rally kunt u vinden op: www.elfstedenoldtimerrally.nl. Voor de media is de heer W. Bouland het aanspreekpunt. Hij is bereikbaar op telefoon 06 55 82 56 21. Hier kunt u ook copyrightvrije foto s krijgen van de rally van vorig jaar.