GAIA


___________________

GAIA organiseert haar eerste grote politieke dierendebat

GAIA heeft het genoegen u uit te nodigen op haar eerste grote politieke dierendebat. Uiteraard zijn ook vrienden, familie en sympathisanten meer dan welkom op dit unieke evenement. Het debat vindt plaats op 20 mei 2007 van 10u45 tot 15u. Met de verkiezingen in het vooruitzicht is dit de perfecte gelegenheid om de standpunten over concrete dierenproblemen van de verschillende Belgische politieke partijen te leren kennen. Dit debat is de uitgelezen kans om te weten te komen op welke manier het welzijn en de rechten van dieren leven bij de verschillende politieke partijen en wat ze voor de dieren willen realiseren in de volgende legislatuur.

Het debat wordt gehouden in het Internationaal Auditorium (Koning Albert II-laan 5/2, 1210 Brussel) en zal voorafgegaan worden door een vegetarische brunch in buffetvorm. Er zullen ook een aantal fragmenten getoond worden uit Earthlings, een documentaire over de mens-dierrelatie met commentaar van Joaquin Phoenix. De deelname bedraagt slechts EUR5 per persoon.

Het programma ziet er zo uit:

* 10u45: onthaal en brunch

* 11u35: inleidende toespraak door de voorzitter van GAIA - Michel Vandenbosch

* 11u45: fragmenten uit de film Earthlings
* 12u30: pauze

* 12u40: debat

* 14u30: vragen uit het publiek

* 15u: einde

Om ervoor te zorgen dat deze dag perfect verloopt, vragen wij u vriendelijk ons vòòr 10 mei op de hoogte te brengen. Vergeet niet te melden met hoeveel personen u aanwezig zal zijn. U kan uw inschrijving bevestigen via e-mail of telefonisch (02 245 29 50). Let wel op: het aantal plaaatsen is beperkt! Snel inschrijven is dus de boodschap. Uw reservatie wordt definitief vanaf het moment dat u betaald heeft. Zodra uw inschrijving bevestigd is, zullen wij u de nodige informatie geven omtrent de betaling.

Wij hopen van harte u op 20 mei te mogen verwelkomen!

het GAIA-team