Gemeente 's-Hertogenbosch

02-05-2007
Spectaculaire roofvogelshow Dag van het Park 20 mei 2007

Na twee succesvolle keren gaat de gemeente 's-Hertogenbosch voor de derde keer de Dag van het Park organiseren. Dit jaar vinden er allerlei gratis activiteiten voor jong en oud plaats op 20 mei van 12:00 uur tot 17:00 uur in het Westerpark (Concordialaan) in `s-Hertogenbosch. Ook dit jaar geeft de Roofvogelshow weer acte presente.

Roofvogelshow roofvpgelshow
Om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur is een spectaculaire roofvogeldemonstratie achter de speeltuin. Een professional weet het publiek met deze roofvogels te interesseren en te fascineren. Het wordt verzorgd door een erkende valkenier. De show is interactief met het aanwezige publiek waarbij educatief entertainment met een vleugje humor van toepassing is, echter zonder de professionaliteit uit de weg te gaan. U ziet nu roofvogels in het echt, gratis!

Meer informatie
De Dag van het Park vindt plaats in het Westerpark nabij de Concordialaan. De toegang is gedurende de hele dag gratis! Het volledige programma kunt u vinden op de gemeentelijke site onder het kopje toerisme. Voor meer informatie kunt u mailen met dagvanhetpark@s-hertogenbosch.nl.