ABVAKABO FNV


ABVAKABO FNV 20 mei op de `Top van Onderop'

De G8, de top van regeringsleiders van de rijkste 8 landen van de wereld, vergadert in juni 2007 in Duitsland. Een aantal maatschappelijke organisaties, verzameld in het Nederlands Sociaal Forum, organiseert daarom op zondag 20 mei in Amsterdam de `Top van Onderop'. Hier zullen verschillende groepen hun visie presenteren op alternatieven en problemen met het beleid dat door de G8 wordt aangevoerd. De conferentie zal plaatsvinden in diverse zalen gelegen rond het Leidseplein in Amsterdam. Er staan 6 seminars en 24 workshops gepland, naast een filmprogramma, culturele optredens en een informatiemarkt. Buiten op het plein zal dezelfde dag om 13 uur een `spectaculaire actie' plaatsvinden, zo kondigen de organisatoren aan.

Ook ABVAKABO FNV is vertegenwoordigd. Er wordt een workshop gehouden over het investeringsbeleid van pensioenfondsen, en de vrouwengroep uit Rotterdam organiseert een thema-bijeenkomst over huishoudelijk werk.

Meer info vindt u op de site van het Nederlands Sociaal Forum.
* datum en tijd: zondag 20 mei 2007, 11.00 - 18.00 uur
* locatie: De Balie, Barlaeus Gymnasium (beide gelegen aan het Kleine Gartmanplantsoen), Leidseplein Amsterdam, en bereikbaar met tram 1, 2 of 5 vanaf Amsterdam Centraal

* entree: 5 euro per persoon