Politie Limburg-Zuid

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Cindy Reijnders
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( zondag 20 mei 2007
Opmerkingen ( geen

Schinveld: Mannen rijden beheerder van camping omver

Zondagochtend rond 06:15 uur hebben twee mannen de beheerder van een camping in Schinveld omver gereden toen ze door de beheerder in verdachte omstandigheden op de camping werden aangetroffen.

De twee mannen zaten in een gestolen auto en de eigenaar ging voor de auto staan om de mannen aan te spreken. Hierop gaven de twee daders gas en reden weg. De beheerder werd hierbij geschept en liep diverse verwondingen op. De beheerder had een zaklantaarn in zijn hand, waarmee hij de ruit van de auto (Ford Fiesta) beschadigde terwijl hij geschept werd. Eén dader was een jongeman met een getint uiterlijk, ongeveer 170-180 groot, fors postuur, kort krullend zwart haar en was onder andere gekleed in een donkere trui met bont borduursel op de borst. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak, worden verzocht contact op te nemen met de Politie Limburg Zuid, tel. 0900- 88 44 (lokaal tarief).

Vaals: Drie verdachten aangehouden in verband met ruzie afgelopen vrijdag

Zaterdagavond zijn drie verdachten aangehouden in verband met de ruzie van afgelopen vrijdag, waarbij een 18-jarige vrouw uit Vaals zwaar gewond raakte toen iemand met een auto op haar inreed.

Twee 19-jarige mannen uit Eygelshoven en een 39-jarige vrouw uit Vaals zijn aangehouden als verdachten in deze zaak. De politie is bezig met een onderzoek.


---- --