Politie Zeeland


---


Z-1755-2007 Vernieling aan auto, Hulst
Zondag tussen 02.00 en 04.00 uur werden aan een auto op het parkeerterrein aan het 's Gravenhofplein in Hulst vernielingen aangericht.
Twee velgen waren van de wielen getrokken en lagen verderop op de parkeerplaats, de buitenspiegels en de achterruitenwisser waren omgebogen en beschadigd, in een van de deuren zat een deuk en de kentekenplaat werd van de auto getrokken en opgevouwen op de auto gelegd. Er is geen schadebedrag bekend.

Z-1756-2007 Automobilist rijdt in kanaal, Philippine
In Philippine reed zaterdag om 19.00 uur een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen met zijn auto in het kanaal.
De man reed over de Loze Schorweg, komende uit de richting van de Braakman. In de bocht naar de Nieuwe Stelleweg slipte hij en belandde ondersteboven met zijn auto in het 5 meter lager gelegen kanaal. De 19-jarige bestuurder en een inzittende, waarvan geen gegevens bekend zijn, bleven ongedeerd, de auto werd geheel vernield.

Z-1757-2007 Diefstal scooter, Terneuzen
Op de Tractaaweg in Terneuzen werd zaterdag omstreeks 19.00 uur een scooter gestolen.
Het betreft een rode MKB, type Boosterspirit. De waarde is niet bekend.

O-1758-2007 Dekzeilen opgesneden, Krabbendijke
In de nacht van zaterdag op zondag werden op een bedrijfsterrein aan de Zuidweg in Krabbendijke ongeveer 15 dekzeilen van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens opengesneden. Uit een van de opleggers werd een printer gestolen.
Men kwam het terrein op door het vernielen van de omheining. De schade van de vernieling, de kapotte zeilen en de gestolen printer, bedraagt enkele duizenden euro's.

W-1759-2007 Diefstal uit boot, Veere
Tussen donderdagavond en zondagochtend werden van een boot, die gemeerd lag een de Polredijk, twee stoelen gestolen.
In de achterbank van de boot werd een scheur aangebracht. De stoelen hebben elk een waarde van enkele honderden euro's.

W-1760-2007 Diefstal driewieler bromfiets, Vlissingen
Zondag tussen middernacht en 12.00 uur werd in de Irislaan in Vlissingen een driewieler bromfiets gestolen.
De bromfiets stond middels een stuurslot op slot en was met een ketting aan een boom gebonden. Het betreft een blauwe Inca Buddy met kenteken BSJ814. De waarde is niet bekend.
(

Politie Zeeland