Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht debatcentrum TUMULT organiseert tijdens de Culturele Zondag Caribbean Express: TWEE CULTUREN OP EEN KUSSEN Talkshow over gemengde koppels in Utrecht Datum: Zo 20 MEI. Tijd: 15.00 uur. Locatie: LHC, Tolsteegbrug 1, Utrecht. Entree vrij. (Info en reserveren: 030-2332430/www.tumultdebat.nl)

Gemengde koppels: daar schijnen we er in Nederland veel minder van te kennen dan in ons omringende landen. Stopt onze nieuwsgierigheid naar en liefde voor een andere cultuur bij de voordeur? Buiten wel lekker mengen, maar dan weer niet in de slaapkamer? Of is dat een kwestie van nog heel even wachten? Wachten tot de urban generaties Nederland doen verkleuren en we beter passen in het mondiale kleurenpalet: koffiebruin.

Wie mixen er nu wel al? En doen zij dat bewust? Of was het gewoon de blinde liefde? En blijf je na al die jaren kleurenblind of merk je toch verschillen? We praten hierover met ervaringsdeskundigen, experts, trendwatchers, relatiedeskundigen en het publiek. Bovendien kiezen we het mestizo duo van de dag. Presentatie: Babette Niemel.

TUMULT & Culturele Zondagen ( www.culturelezondagen.nl)



Ingezonden persbericht