Ingezonden persbericht

Wedstrijd Flevopassage weer ouderwets gezellig

LELYSTAD - Het was afgelopen zondag weer gezellig druk op de dressuurwedstrijd bij paardensportvereniging de Flevopassage. Vanuit de wijde omgeving kwamen er ruiters naar HC de Hoeve in Lelystad. Ondanks de slechte weersverwachtingen is het gelukkig prachtig weer gebleven.

's Ochtends werd gestart met de klasse L2. Susanne Halsema won met Parmant's Monday in beide proeven de eerste plaats met 193 en 187 punten. De tweede prijs ging in de eerste proef naar Petra Bekke met Vitalis, derde is geworden Anniek de Wit met Herbstbrise. In de tweede proef is de tweede prijs voor Chantal Evers met Graciella, derde is Petra Bekke met Vitalis.

In de klasse L1 haalde Baukje Klaassen met Jewel M in beide proeven de eerste prijs met achtereenvolgens 201 en 188 punten. Tweede is in de eerste proef geworden Mandy Meulenbroek met Wiseguy, derde is Jennifer vd Bosch met Sky. Mariette Jansen met Heer Olivier behaalde de tweede plaats in de tweede proef, derde is Mandy Meulenbroek met Wiseguy.

In beide proeven van de klasse B is er een eerste prijs voor Marleen Remijn met Veronique. Zij haalde maar liefst 208 en 196 punten. Stientje Crebas met Warinde haalde de tweede prijs van de eerste proef op, de derde prijs is naar Edith Sidler met Tiko gegaan. In de tweede proef is de eerste prijs voor Kimberley van Galen met Canaletto en de derde prijs voor Stientje Crebas met Warinde.

In de klasse M1 is Merel Barreveld met Shotgun tweemaal eerste geworden met 186 en 187 punten. Karen Kuijpers met Pearl Katosca werd in de eerste proef tweede, in de tweede proef was de tweede prijs voor Stefanie Bom met Tivaldo.

In de klasse M2 nam Rianne Hoekstra met het paard Superieur de eerste prijs mee naar huis voor de eerste proef. In de tweede proef behaalde Paulien van Spanje met Reflex de overwinning.

In de klasse Z nam Romy Vrolijken met Sinclair de beide eerste prijzen mee naar huis.

De volledige uitslag is na te lezen op de website van de vereniging: www.flevopassage.nl De volgende dressuurwedstrijd is op 3 juni. Die wedstrijd staat in het teken van Stichting Eigenwijs. Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk geld voor de gehandicapten in te zamelen.

---- --