Mojo Concerts

Josh Groban in Heineken Music Hall

Superlatieven komt de Amerikaanse pers te kort. De ene lovende kritiek buitelt over de andere. De New York Times noemde hem al "The New Boy Wonder Of The Voice." Zonder twijfel ligt de wereld aan de voeten van rising star Josh Groban. En na zijn debuutoptreden in 2004 is ook het Nederlandse publiek en masse door de knieën gegaan voor het 26-jarige muzikale fenomeen uit Los Angeles.

Het Amerikaanse antwoord op Alessandro Safina en Andrea Bocelli heeft momenteel drie albums op zijn naam staan die in totaal bijna twaalf miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. Hoewel Groban met zijn fluwelen stem samen heeft gewerkt met grootheden als Barbra Streisand en Sarah Brightman droomt de bariton stiekem van een hoofdrol op Broadway. Tot die tijd kunnen liefhebbers van lichte klassiek hem overal ter wereld zien, bijvoorbeeld in Amsterdam.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Maandag 21 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 52,-/E 45,-/E 38,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 3 maart om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.