Ingezonden persbericht


Nieuwe versie van Davilex binnenkort beschikbaar

Houten, 25 april 2007 - Medio mei brengt Davilex een nieuwe versie van haar administratieve software uit. Deze nieuwe versie is volledig compatibel met Windows Vista. Daarnaast is nieuwe functionaliteit toegevoegd en bestaande verder geoptimaliseerd.

Een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om vanuit het programma orders en facturen elektronisch te versturen. Dit levert de ondernemer naast een aanzienlijke tijdsbesparing ook een forse verlaging van de operationele kosten op. Tevens wordt door het elektronisch versturen van factureren en orders de dienstverlening verbeterd: het biedt immers ook de ontvanger de mogelijkheid zijn administratieve processen verder te optimaliseren. Daarnaast draagt het elektronisch versturen van facturen en orders natuurlijk bij tot een beter leefmilieu.

Sinds 1986 ontwikkelt Davilex administratieve oplossingen waarbij kwaliteit, gemak en efficiëntie voorop staan. In die twintig jaar is Davilex uitgegroeid tot toonaangevend softwarebedrijf met ruim 120.000 gebruikers. Zowel kleine- als middelgrote bedrijven kunnen met de administratieve software van Davilex onder meer hun boekhouding, facturatie en relatiebeheer verder optimaliseren.

De nieuwe versie ligt vanaf 21 mei a.s. in de winkels. Uitgebreide informatie over de administratieve software van Davilex en verkoopadressen zijn te vinden op www.davilex.nl.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (