Gemeente Geldrop-Mierlo


A67/E34 TUSSEN EINDHOVEN EN VENLO 16 NACHTEN AFGESLOTEN

Van maandag 21 mei tot maandag 18 juni sluit Rijkswaterstaat de A67 tussen knooppunt Leenderheide en de aansluiting Asten/Deurne 16 nachten af voor alle verkeer. Gedurende deze periode is de A67 op elke maandag- tot en met donderdagnacht afgesloten in beide richtingen. Rijkswaterstaat legt op dit deel van de A67 verkeerssignalering aan, om de veiligheid op de A67 te verbeteren. Vanwege de omvang van de afsluiting worden meerdere omleidingsroutes ingesteld.

De afsluitingen vinden plaats op 21 tot en met 24 mei, van 29 tot en met 31 mei, van 4 tot en met 7 juni, van 11 tot en met 14 juni en op maandag 18 juni. De A67 Eindhoven richting Venlo is tussen 22.00 en 06.00 uur afgesloten. De richting Venlo naar Eindhoven is afgesloten tussen 20.00 uur en duren tot 06.00 uur. Op maandag 21 mei en maandag 4, 11 en 18 juni is de A67 Venlo richting Eindhoven al om 19.00 uur afgesloten. Omdat de werkzaamheden ook afhankelijk zijn van de juiste weersomstandigheden, worden de nachten van 19 en 20 juni als reservenachten gebruikt. Op vrijdag- zaterdag- en zondagnachten vinden er geen afsluitingen plaats. In verband met Pinksteren wordt ook niet gewerkt in de nacht van maandag 28 mei. Borden langs de weg informeren de weggebruikers over exacte data en tijden van de afsluitingen.

GROOT AANTAL OMLEIDINGSROUTES Nationaal en internationaal verkeer wordt geadviseerd gebruik te maken van andere routes als de A2, de A15 en de A73 in de richting van Venlo en Duitsland. Regionaal verkeer uit de richting Venlo/Duisburg wordt vanaf de aansluiting Helden (38) en de N275 richting Weert omgeleid naar de A2. Verkeer uit de richting Antwerpen, Eindhoven en Tilburg richting Venlo en Duisburg wordt vanaf knooppunt Leenderheide via de A2 geleid naar afrit Nederweert (39) om via de N275 naar de A67 te gaan. Daarnaast zijn er nog een aantal lokale omleidingsroutes voor verkeer uit Valkenswaard, Geldop, Heeze, Someren en Lierop. Dit verkeer wordt via lokale wegen naar de dichtstbijzijnde snelweg geleid.

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER U kunt meer informatie verkrijgen via: o het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat)
o www.randwegeindhoven.nl o Gele aankondigingborden en borden voor omleidingroutes langs de weg

VERNIEUWING RANDWEG EINDHOVEN In het najaar van 2006 is Rijkswaterstaat Noord-Brabant gestart met de vernieuwing van de Randweg Eindhoven van 2 naar 4 rijbanen. Hierbij wordt een systeem aangelegd van parallelwegen voor verkeer met een lokale bestemming en hoofdrijbanen voor het doorgaande verkeer dat zijn bestemming niet zoekt in Eindhoven of omgeving. Daarnaast worden de bestaande knooppunten Batadorp, de Hogt en Leenderheide volledig vernieuwd. Met als resultaat dat er medio 2010 een geheel vernieuwde randweg ligt die weer decennia lang bijdraagt aan een vlotte en veilige doorstroming. Meer informatie over de vernieuwing van de Randweg Eindhoven is te vinden op www.randwegeindhoven.nl OneStat.com Web Analytics

(Bouw)Plannen & Projecten

Gemeenteloketten

Raadsplein (bestuursinfo)

Klachtenmeldpunt

Evenementen

Verkeersinformatie

Nieuwsbrief

Gemeente in cijfers

Glasvezelnetwerk Onsbrabant.net

Woon- en leefomgeving

Reconstructie buitengebied