Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Auto weg na inbraak

Brummen / Empe, 21-05-2007 o Bij een inbraak in een woning aan de Brummelstraat in de nacht van donderdag op vrijdag 18 mei heeft men niet alleen persoonlijke spullen gestolen, men nam ook een groene VW Golf mee. Ditzelfde gebeurde bij een woning aan de Emperweg in Empe

Terwijl de bewoners boven lagen te slapen is een raampje geforceerd en kregen de dieven toegang tot de woning. Men vond enkele persoonlijke spullen en ook de autosleutels. De auto, een lichtgroene VW Golf, gekentekend 94-PH-RL, die op de oprit stond werd vervolgens meegenomen. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en de technische recherche heeft inmiddels een sporenonderzoek uitgevoerd. Vervolgens wordt een buurtonderzoek ingesteld en de auto staat inmiddels gesignaleerd als zijnde gestolen.

Vrijdagavond 18 mei werd een soortgelijke diefstal gemeld. Tijdens afwezigheid van de bewoners was ook hier ingebroken en bleek de zwarte VW Golf, gekentekend 36-PR-SK gestolen te zijn. De politie onderzoekt of beide feiten met elkaar te maken hebben.