Gemeente Roermond

Raad Roermond bezoekt Swalmen

Maandag 21 mei bezoeken raads- en commissieleden van de gemeente Roermond Swalmen (Centrum, Groene Kruis, Swalmen-Noord). Het doel van dit wijkbezoek is om een beter beeld te krijgen van wat er leeft in deze wijk. De raads- en commissieleden willen daarom graag van u horen wat er speelt in uw omgeving.

Laat uw stem horen!
De raads- en commissieleden willen graag van u als inwoner van Swalmen horen wat er speelt in uw omgeving en wat er volgens u anders zou moeten. Sluit u daarom op 21 mei om 19:15 uur aan bij het vertrekpunt Kinderdagverblijf Kiekeboe of kom om 21:00 uur naar het eindpunt Sjtiene Nelke.

Het is niet de bedoeling van het wijkbezoek om allerlei kleine en praktische zaken zoals bijvoorbeeld het snoeien van een struik, rechtleggen van een stoeptegel en het repareren van straatverlichting op te lossen. Deze praktische zaken kunt u doorgegeven aan de Servicelijn van de gemeente op telefoonnummer 359 999 (of 359 252 na sluitingstijd).

Route
Het wijkbezoek begint om 19.15 uur en duurt ongeveer twee uur. Het programma ziet er als volgt uit:
* 19.15 uur: Vertrek met Wijkbeheergroep Samenwerkende Buurten op de fiets vanaf Kinderdagverblijf Kiekeboe Gevaren 3, naar Heistraat (korte stop bij speelterrein) naar Bosrand. Via Kroppestraat, Levroy naar Kon. Wilhelminalaan voor stop bij de Tien Geboden n.a.v. de mogelijke wijziging/herinrichting van het gebied.
* 20.00 uur: Vertrek via Pr. Julianastraat en onder begeleiding van Wijkbeheergroep Centrum via de Brugstraat, voor een korte stop naar de Swalm (evenemententerrein). Via Marktstraat (jongerencentrum Mita) en oversteek markt naar St. Jansplein en wandelend naar Dokter Crasbornplein. Via Hoogstraat en Lambertusstraat naar het Mortelplein, voor een korte stop bij het speelterrein en bibliotheek. Stationstraat/Hollestraat voor een stop bij het tunneldak.

* 20.30 uur: Vertrek onder begeleiding Wijkbeheergroep Noord via Hollestraat naar Heide (fiets-/voetgangersbrug). Vervolgens via Peelveldlaan langs sporthal via Bosstraat naar Meander (Bosstraat Zuid fase 3) via Molenweg naar Abdissenstraat. Stopplaats bij Gemeenschapshuis Robijn, Kerk en basisschool "Heide". Oversteek Rijksweg naar Breden Ars/Oudeweg (situatie kruispunt). Via Hagelkruis naar het eindpunt.

* 21:00 uur: Eindpunt café zaal Sjtiene Nelke, Hagelkruis, Swalmen.

Bij café/zaal Sjtiene Nelke staat koffie en thee klaar en wordt aan de aanwezigen uitgelegd hoe met de genoteerde opmerkingen wordt omgegaan. Geïnteresseerden kunnen vanaf het begin meefietsen of tijdens de route aansluiten. Wilt u liever een raads- of commissielid persoonlijk even spreken? Dan kunt u dat voorafgaand aan de route of aan het einde bij Sjtiene Nelke doen.

Als u niet in de gelegenheid bent om maandag te komen kunt u zaken die u belangrijk vindt telefonisch of per mail doorgeven aan de raadsadviseur: Mevrouw C. de Graaf, telefoonnummer 359 461 of via graaf.d.c@roermond.nl
Publicatiedatum: 21.05.2007 Bijgewerkt: 21.05.2007