Ingezonden persbericht


Case Logic lanceert complete lijn 'Back to School' producten

Les in stijl

Kies dit jaar voor Case Logic schoolspullen

Gembloux, België, 21 mei 2007: Case Logic, wereldwijd marktleider in het design en de productie van lifestyle en business accessoires, lanceert een complete lijn met 'Back to School' producten die optimale bescherming bieden voor boeken, iPods en notebooks.

Voor de nieuwe serie rugtassen en schoudertassen, hebben de ontwerpers van Case Logic creativiteit met lifestyle trends gemixt. De tribal tattoo print op het soft-touch canvas geeft een persoonlijk tintje aan deze must-haves, beschikbaar in groen, blauw, grijs en zwart. Innovatieve ideeën zoals een organizer paneel, een verstevigd en gevoerd notebookvak en verstelbare schouderbanden bieden comfort en gemak, ook bij dagelijks gebruik.

Notebooks, iPods, USB-sticks en andere hardware spelen een belangrijke rol in het leven van moderne studenten. Opbergoplossingen van hoge kwaliteit zijn onmisbaar voor zulke waardevolle spullen, maar de vraag is hoe veiligheid met stijl te combineren? Notebook shuttles die aan twee kanten gebruikt kunnen worden in zomerse kleuren, key cords met psychedelische prints om een USB-stick snel en simpel bij de hand te hebben of compacte tassen voor externe harde schijven met een fel gele binnenvoering zijn slechts enkele voorbeelden van wat Case Logic in petto heeft.

Met Case Logic wordt schoolspullen kopen weer leuk. Julia Rost, Product Development Manager, Case Logic Europe, legt uit welke invalshoek het bedrijf gekozen heeft voor deze productlijnen: "Jongeren weten wat ze willen. Ze zijn kritisch, maar hebben ook sterk de behoefte zich te uiten. Door producten aan te bieden die design en functionaliteit combineren, spreken wij mensen aan die gaan voor creativiteit én kwaliteit. Iedereen kan een persoonlijke favoriet vinden die past bij zijn of haar unieke persoonlijkheid."

Productinformatie over Case Logic's 'Back to School' producten zal binnenkort beschikbaar zijn. Om beelden of testexemplaren te ontvangen of om een interview met Julia Rost, Product Development Manager, Case Logic Europe, te plannen, neem contact op met onderstaand perscontact.

Over Case Logic - www.caselogic.com

Case Logic, opgericht in 1984 in Boulder, Colorado (Verenigde Staten), met het Europese hoofdkantoor in Gembloux, België, is wereldwijd marktleider in het design en de productie van lifestyle accessoires. Het productassortiment bestaat uit meer dan 300 opbergoplossingen, zowel voor consumenten als voor bedrijven, en mobiele accessoires: Mobile Computing, Lifestyle & Luggage, DVD, Media, Automotive, Photo/Video, en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van zijn producten.

Perscontact

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com