Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Inhoud pagina: Afsluitend werkbezoek kabinet

21 mei 2007

Op maandag 21 mei gaan alle ministers en staatssecretarissen het land in om met mensen uit de praktijk te praten over de manier waarop de plannen uit het Coalitieakkoord het beste kunnen worden uitgevoerd.

Minister Ter Horst en staatssecretaris Bijleveld zijn op werkbezoek in de provincie Groningen. Zij praten daar onder meer over het nieuwe bestuursmodel van de gemeente Ten Boer en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland. Staatssecretaris Albayrak schuift aan bij een presentatie over samenwerking van de drie noordelijke politiekorpsen. Tot slot bezoeken de staatssecretarissen en de minister de Groningse Oosterparkwijk, waar ze met verschillende vertegenwoordigers van de gemeente en de politie, maar vooral ook met de wijkbewoners zullen praten over de veranderingen die de afgelopen jaren in de wijk zijn doorgevoerd.

's Avonds organiseert het kabinet een bijeenkomst in Utrecht waar bewindslieden met ongeveer 250 burgers in gesprek gaan. Het bezoek is de opmaat naar het Beleidsprogramma dat half juni verschijnt en waarin het kabinet concrete plannen ontvouwt.


---

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties