Partij van de Arbeid

Kabinet trekt het land in

21-05-2007 12:50

Het kabinet wil niet met de rug naar de samenleving staan. Daarom leggen de ministers en staatsecretarissen de eerste honderd dagen van hun regeerperiode hun oor te luisteren in het land. Vandaag brengen ze bezoeken aan alle delen van Nederland, waarna ze in Utrecht met 250 mensen zullen discussiëren over het beleid voor de komende jaren.

De bezoeken van vandaag worden ,net als alle andere ervaringen van de afgelopen 89 dagen, verwerkt in het beleidsprogramma waarin de concrete plannen van het kabinet komen te staan. De avond wordt afgesloten met een optreden in de rechtstreekse tv-uitzending van het EO-programma Knevel en Van den Brink.

Het kabinet heeft zichzelf honderd dagen de tijd gegeven om te luisteren naar de mensen in het land en te praten met maatschappelijke organisaties en burgers over hoe het kabinet de plannen uit het coalitieakkoord het best kan uitvoeren.

Op de pagina www.samenwerkenaannederland.nl kunt u meepraten over de invulling van het beleid in de komende vier jaar. Ook kunt u reageren op ideeën en meningen van andere deelnemers aan de discussie.