Ricoh


Ricoh introduceert vier kleuroplossingen voor optimale kleurprestatie

Amersfoort, Mei 2007 - Ricoh introduceert met de Aficio(TM)MP C2500e/MP C3000e en Aficio(TM)MP C3500e/MP C4500e, een reeks verbeterde kleurenmultifunctionals (MFPs) die voorzien is van EFI's Fiery® colour controllers. Ze leveren verhoogde productiviteit, consistente kleur, krachtige beveiliging en verbeterde flexibiliteit. Kortom, deze veelzijdige apparaten zijn de ideale oplossing voor bedrijven waar maximale kleurmogelijkheden worden vereist.

De doelgroep van Ricoh MFP's ligt hoofdzakelijk bij kantoren waar vanuit Office applicaties wordt geprint. De eisen en wensen die de grafische sector aan kleurapparatuur stelt, zijn anders dan die van kantoren. Met de met Fiery uitgeruste MFP's kan Ricoh nu ook tegemoet komen aan deze eisen en wensen. Zo kan de gebruiker colour management toepassen, zodat kleuren geheel naar eigen inzicht aan te passen zijn. De controllers beschikken over voldoende rekencapaciteit om grote kleuropdrachten snel te verwerken en verschillende bestandformaten kunnen worden gedownload naar de Fiery.

Dankzij de succesvolle samenwerking tussen EFI en Ricoh zijn Ricoh's nieuwste MFP's in staat om een constante en uitstekende outputkwaliteit te leveren. Ze verbeteren niet alleen de workflow, maar bieden bedrijven ook een concurrentievoordeel.

Ricoh produceert momenteel één van de meest uitgebreide portfolio's van printers, kopieerapparaten, scanners, faxen, multifunctionals en software solutions. De toevoeging van de nieuwe kleurenmultifunctionals met EFI's Fiery colour controller maakt het voor ieder bedrijf mogelijk om optimaal gebruik te maken van kleur.