Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Uitslaande brand in loods                       |
In een loods aan de Havenstraat brak zondagavond (20/05) brand uit die uitslaand werd. De brandweer bestreed met groot materieel het vuur. De politie zoekt getuigen en gaat uit van brandstichting.

De melding kwam rond 23.40 uur bij politie en brandweer binnen. De brandweer rukte met groot materieel uit waaronder een hoogwerker. In de loods lag een grote hoeveelheid oud hout. Het was al snel duidelijk dat de loods niet te redden viel. De brandweer zorgde er voor dat de vonken niet oversloegen en enkele bewoners van de Noorderhaven moesten tijdelijk hun woning verlaten. Toen de brandweer het vuur onder controle had werd met een shovel het smeulende hout uit de loods getrokken. Rond 03.00 uur was men klaar met nablussen. Brandweer en politie vermoeden dat het vuur aangestoken is, want het was droog hout en er werd niet gewerkt. Mensen met tips kunnen zich melden via 0900 - 8844.

|     |Warnsveld - Boetes voor openbare dronkenschap             |
De politie heeft zondagmiddag (20/05) op de Vordenseweg een 46-jarige man uit Zutphen een boete gegeven voor openbare dronkenschap.

De politie kreeg rond 14.30 uur melding dat twee mannen aan het drinken en aan het blowen waren. De politie trof inderdaad twee 46-jarige mannen uit Zutphen aan. Eén van zat bier te drinken. De bierdrinker kon bovendien geen legitimatiebewijs tonen. Hij kreeg hiervoor ook een boete. De andere man kon wel een identificatiebewijs laten zien.

Einde berichten


---


---


---

---- --