Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veelzijdig zakelijk trefpunt bij Zeeuwse stranden en duinen

Nieuw bij Badhotel Domburg; trainingen inclusief nekmassage & frisbeeën na de vergadering...

Domburg, mei 2007 ­ Een zakelijke bijeenkomst moet ook een beetje 'fun' zijn, zo stelt het Zeeuwse Badhotel Domburg, dat leuke extra's in boeiende vergader- arrangementen heeft verpakt. Uitwaaien na de meeting, vliegeren tijdens de middagbreak, een ontspannende nekmassage na afloop van de bijeenkomst... Badhotel Domburg heeft een heel scala aan originele zakelijke arrangementen samengesteld, geschikt voor brainstormsessies, teambuilding weekends, bedrijfstrainingen en corporate vergaderingen. Met als onbetaalbare extra de frisse Zeeuwse buitenlucht, gecombineerd met strand en duinen die volop ruimte bieden aan inspiratie en nieuwe ideeën.

Massage
Het ruime assortiment aan vergader-arrangementen van het Badhotel Domburg ­ met vier moderne zalen, die ruimte bieden aan 120 personen - maakt van Zeeland een nieuw trefpunt voor zakelijke sessies. Wat te denken van een inspirerend spel in de duinen met de collega's tijdens of na een vergadering. En wie een stijve rug heeft gekregen van de zakelijke (in)spanningen kan naar het nieuwe Vitaalinstituut Sakyno in het Badhotel Domburg. Want behalve diverse beautybehandelingen, kunnen de gasten er als aanvulling op de standaard 24 en 32 uurs vergaderarrangementen een nek/rugmassage van 15 minuten ondergaan.

Vliegeren
Badhotel Domburg biedt nog veel meer ontspanningsmogelijkheden rond zakelijke bijeenkomsten. Vliegeren en vliegers maken bijvoorbeeld. Creativiteit, samenwerking en handigheid spelen hierbij een belangrijke rol. Onder leiding van een instructeur kan een groep op het strand een sport-strand-spel-spektakel meemaken en boogschieten, beachvolleyballen, touwtrekken of aan de slag gaan met de ultimate frisbee. Ook zijn er speurtochten rond Kasteel Westhove en door Veere met allerlei leuke opdrachten.

Buitenzaal
Badhotel Domburg beschikt over vier moderne vergaderzalen op de begane grond, die onderling te combineren zijn voor groepen tot 120 personen. Op de etages beschikt het hotel over vijf suites voor kleinere bijeenkomsten voor circa tien personen. De zalen ­ allemaal met daglicht - zijn ingericht met zonnige kleuren en natuurlijke materialen. Alle gewenste apparatuur kan er in opgesteld worden. Ook is er een mogelijkheid om gedurende de maanden juni, juli en augustus te vergaderen in een buitenzaal! Namelijk in een grote overdekte tent in de duinen, die bovendien uitstekend geschikt is voor borrels of BBQ's. Vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf 151,50 euro voor een 24-uurs arrangement. Meer informatie via de banquetmanager, tel: 0118- 588821.

Te midden van schone zandstranden en dicht begroeide bossen ligt het idyllische stadje Domburg, het meest begeerde badplaatsje van Zeeland. Romeinse historie en adellijke nostalgie hebben hier hun sporen achtergelaten. In het uit 1233 daterende stadje zijn mens en natuur al eeuwenlang één. In het Badhotel vindt u de grandeur van vervlogen tijden in een ambiance waarin gastvrijheid en genieten op een hoog niveau staan. De Zeeuwse stranden en het pittoreske centrum van Domburg liggen letterlijk om de hoek van het hotel. Badhotel Domburg is de plek bij uitstek voor uw vakantie en een paar dagen 'ertussenuit'. Het hotel is particulier eigendom, aangesloten bij de Hampshire hotelketen. Voor meer informatie zie: www.badhotel.com of bel telefoon nummer: 0118 ­ 58 88 21