Bureau Verkeershandhaving


Vier doden in het verkeer

21 mei 2007

Het weekendverkeer heeft zeker vier mensen het leven gekost. Een 43-jarige motorrijder uit Emmer-Compascuum verongelukte zondag op de N34 bij Emmen. De man reed met twee andere motorrijders weg bij een tankstation. Bij het invoegen op de weg hebben twee motors elkaar vermoedelijk geraakt. Het slachtoffer viel en werd overreden door een auto. De tweede motorrijder is met een gebroken sleutelbeen naar het ziekenhuis gebracht. De derde motorrijder raakte niet gewond.

Flauwe bocht
Een 21-jarige man uit Horssen overleed zaterdagmorgen na een eenzijdig ongeval in zijn woonplaats. In een flauwe bocht verloor hij waarschijnlijk de macht over het stuur en belandde in de berm. Door te corrigeren kwam hij vervolgens aan de overkant van de weg frontaal tegen een boom terecht. Een getuige die de klap hoorde belde direcht het alarmnummer. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten uit de auto gehaald en naar het UMC St Radboud gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.

Auto op zijn kop
Een eenzijdig verkeersongeval in Willemstad heeft zondagmorgen aan een 31-jarige man het leven gekost. Drie andere inzittenden raakten lichtgewond. Door nog onbekende oorzaak is de auto in een bocht van de weg afgeraakt en op zijn kop terecht gekomen. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Bromfietser verongelukt
Een 15-jarige bromfietser is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden bij een aanrijding. Hij reed een kruising op maar werd daarbij over het hoofd gezien door een 22-jarige automobilist uit Amstelveen. De politie onderzoekt de zaak.