Ingezonden persbericht


Persbericht

Jasper Kloos Business Development Manager bij VisionWaves

Zeist, 21 mei 2007 --- VisionWaves, de specialist op het gebied van strategie-implementatie, heeft Jasper Kloos benoemd tot Business Development Manager. Hij wordt verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de organisatie in de marktsegmenten waarin de onderneming actief is, buiten Aviation & Defence.

Voor hij het team van VisionWaves kwam versterken was Kloos werkzaam bij Tibco. Voorafgaande aan zijn periode bij Tibco was hij sales director bij Staffware Benelux, dat medio 2004 door Tibco werd ingelijfd. Bij Staffware stond hij mede aan de wieg van de Nederlandse organisatie, de eerste en later grootste vestiging buiten het Verenigd Koninkrijk van de Britse, nu Amerikaanse BPM-leverancier.

Over VisionWaves

VisionWaves is dé specialist op het gebied van strategie-implementatie. Het bedrijf gidst organisaties naar Business Excellence door strategie, mensen, processen en middelen in hun onderlinge samenhang te verbeteren. VisionWaves realiseert deze visie door strategische doelen te vertalen naar tactisch en operationeel niveau en deze te borgen in het in eigen beheer ontwikkelde Enterprise Management System.

VisionWaves levert een complete combinatie van consultancy, innovatieve software en training. Deze integrale werkwijze, met de titel Strategisch Waardeketenmanagement, zorgt voor complexiteitsreductie en levert aantoonbare waardecreatie op. VisionWaves Aviation & Defence richt zich op verhoogde effectiviteit van assets tegen lagere levensduurkosten en doet/deed dit bij organisaties zoals de Nederlandse Luchtmacht, Chileense Luchtmacht en KLM.

Persinformatie bij:

VisionWaves,

Meriam Leijte-Hofman

Bergweg 173

3707 AC Zeist

e. m.hofman@visionwaves.com

Lubbers & De Jong PR

Peter Keijzer

Falckstraat 14

1017 VW Amsterdam

t. (020) 421 05 65

e. peter@l-dj.nl