Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ab Ovo sluit samenwerkingsovereenkomst met Paperiton

Capelle a/d IJssel, 21 mei 2007 - ICT dienstverlener Ab Ovo en softwareleverancier Paperiton bieden door samenwerking een totaaloplossing voor vraagstukken op het gebied van document management.

Ab Ovo is met referenties als de ministeries van VROM, Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, de gemeente Den Haag en het Hoogheemraadschap Delft een gevestigde naam voor vraagstukken op het gebied van document management. Paperiton is een jonge Nederlandse organisatie en ontwikkelaar van Paperiton DMS, een document management systeem dat gebaseerd is op .NET technologie. Hierdoor is het systeem zeer herkenbaar en gebruiksvriendelijk en in meerdere omgevingen in te zetten. Daarnaast kent het systeem een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is de technische installatie eenvoudig.

"Met de samenwerking kunnen we een totale DMS oplossing aan potentiële klanten bieden waarbij Paperiton de technologie en de licenties levert en Ab Ovo de functionele inrichting en het projectmanagement verzorgt. Hierdoor zijn wij in staat snel te reageren op de behoeften van middelgrote en grote organisaties", aldus Ronald Zant, algemeen directeur van Ab Ovo.

Over Ab Ovo

Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities dankzij een combinatie van kennis van ICT, managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sectoren: transport en logistiek, financiën, industrie en overheid. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking 'Ab ovo usque ad mala' die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd - van het voorafje (ei) tot het nagerecht (appel) - compleet was. Dat is wat Ab Ovo nastreeft - vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium "Bij ons lukt het wèl". Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen. Zie voor meer informatie www.ab-ovo.com.

Meer informatie voor de pers:
Ab Ovo Nederland
Martijn Laan
06 52 690 079
martijn.laan@ab-ovo.com

Lubbers & de Jong

Anke van Heerebeek

020 421 05 65

anke@l-dj.nl