Ingezonden persbericht


Meer dan 450 Ontwerpen voor A1 Team Nederland ontwerpwedstrijd.

De door A1 Team Nederland georganiseerde ontwerpwedstrijd voor een nieuw uiterlijk van de Nederlandse A1GP auto is met nog zo'n anderhalve week te gaan voor de sluiting al een enorm succes.

Tot nu toe zijn er ruim 450 ontwerpen ingestuurd vanuit alle delen van de wereld. Zo komen deelnemers behalve uit Nederland onder meer uit Australië, Peru, Finland, Hong Kong, Nieuw Zeeland, Tsjechië en Polen.

Uit de tot nu toe ingestuurde ontwerpen is een eerste selectie gemaakt van zo'n 70 ontwerpen die op de A1 Team Nederland website te zien zijn; http://www.A1GP.com/Multimedia/Photos.aspx?circuitId=27

Op 1 juni aanstaande zal de jury, bestaande uit A1 Team Nederland Seatholder Jan Lammers, coureur Jeroen Bleekemolen en General Manager Robert Hoevers de twaalf beste ontwerpen kiezen die doorgaan in de finale.

Via de A1GP Fanzone (www.A1GPfanzone.com ) kan het publiek vervolgens stemmen op hun favoriete ontwerp. De publiekskeuze wordt vervolgens meegenomen bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar, die zijn of haar ontwerp op de A1 Team Nederland auto terug zal zien en ook uitgenodigd wordt om een A1GP race van dichtbij mee te maken. Daarnaast zijn er veel andere mooie prijzen te winnen, zoals een speciaal in de winnende kleuren gespoten CV ketel van Remeha, een State of Art kledingcheque, Scalextric A1GP racebanen, met natuurlijk de Nederlandse auto, een Playseat en een jaar lang gratis Gofast.

Meedoen aan de ontwerpwedstrijd kan nog tot 1 juni aanstaande via; http://www.A1GP.com/About/Competition.aspx