Ingezonden persbericht



- P E R S B E R I C H T -

FOUTE MUZIEK POPULAIRDER DAN OOIT

Hilversum, maandag 21 mei 2007 - Gerard Joling scoort zijn tweede nummer 1 hit in korte tijd, de Dolly Dots staan binnenkort in Ahoy en in aanloop naar de Foute 111 wordt Q-music overstelpt met stemmen.

Wouter van der Goes, programmadirecteur: "Tot nu toe zijn er bijna 36.000 stemmen uitgebracht. Nederlanders blijken fouter dan verwacht". Luisteraars hebben nog tot aanstaande woensdag de mogelijkheid om te stemmen.

De Foute 111 is een lijst met de honderd-elf leukste foute platen. Van Gerard Joling tot Vengaboys en van Milli Vanilli tot Abba. De lijst is vrijdag 25 mei vanaf 8 uur te beluisteren op Q-music en wordt de hele dag gepresenteerd door Jeroen van Inkel.

"Fantastisch om de Foute 111 weer te mogen presenteren. Frans Bauer stond vorig jaar op nummer 1. Wie de lijst dit jaar aanvoert, maak ik vrijdag net voor zessen bekend", aldus Van Inkel.

Om het feest compleet te maken, vindt 's avonds vanaf 21.00 uur de Foute Party plaats in Bob's Party Palace Uitgeest. Een avond vol lekkere foute hits en met live optredens van Boney M, Snap en De Sjonnies.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie,