Nieuwe website voor de Event Manager: Event-formulieren.nl


DEN HAAG, 20080521 -- De aanbieder van internetformulieren Formdesk, mikt met www.event-formulieren.nl zijn pijlen op de evenementenbranche. De website is dinsdag 20 mei gelanceerd. Formdesk wil hiermee het grijze gebied tussen volledig handwerk en een compleet evenementensysteem vullen.

"Hoewel wij ons in de marketing nooit op de evenementenbranche hebben gericht merken wij dat steeds meer organisaties ons product gebruiken voor inschrijvingen en evaluaties van evenementen. Het gaat hier hoofdzakelijk om event managers van grote organisaties, maar ook evenementenbureaus weten Formdesk steeds vaker te vinden." aldus marketing manager Marco Beuk.

Formdesk heeft haar klanten uit de evenementenbranche gevraagd waarom zij voor Formdesk gekozen hebben. Hieruit bleek dat zij het handwerk, gemoeid met inschrijvingen via email, te omslachtig vinden. Tegelijkertijd vinden zij een compleet evenementensysteem overkill. Zij willen de inschrijving wel via een internetformulier aanbieden en direct in Excel kunnen verwerken. Zo wordt tijd bespaard zonder er eerst veel tijd en geld in te moeten steken. Op basis van dit onderzoek heeft Formdesk besloten een campagne te starten om kenbaar te maken wat ze de event branche heeft te bieden.

Over Formdesk

Formdesk is een webdienst waarmee online invulformulieren kunnen worden ontworpen. Zowel kleine verenigingen als grote multinationals maken dankbaar gebruik van de online diensten. De ingevulde gegevens op het online formulier worden in een handige database verwerkt, die bijvoorbeeld als spreadsheet kan worden gedownload. De formulieren krijgen direct een eigen internetadres en kunnen eenvoudig in de eigen website van een bedrijf of instelling worden opgenomen. De dienst is ideaal voor ondermeer enquêtes, declaraties, bestellingen en inschrijvingen. Formdesk bestaat sinds 2001 en heeft 2500 abonnees in binnen- en buitenland.