Gemeente Geldrop-Mierlo


FRANS EN WILLEM KNAAPENSTRAAT OPNIEUW INGERICHT

Maandag 21 mei start de herinrichting en rioolvervanging van de Frans en Willem Knaapenstraat. De werkzaamheden, die naar verwachting op 21 september 2007 klaar zijn, omvatten het verwijderen van de bestaande riolering en de verhardingen. Daarna leggen we het nieuwe rioolstelsel en de wegfundering aan en brengen we de nieuwe bestratingsmaterialen aan.

De herinrichting start met de Willem Knaapenstraat. We voeren de werkzaamheden uit in twee werkvakken:
1. Willem knaapenstraat: De uitvoering van dit gedeelte gaat naar verwachting acht weken duren, tot de bouwvakantie op 13 juli 2007.
2. Frans knaapenstraat: Op 13 augustus worden de werkzaamheden hervat in deze straat. De uitvoering van dit gedeelte gaat naar verwachting zeven weken duren, tot 21 september 2007.

RIOOLAANSLUITINGEN
De vuilwateraansluitingen van de huizen in de Frans en Willem Knaapenstraat worden tot aan de erfgrens vervangen. Tevens leggen we bij de woningen in de Willem Knaapenstraat schoonwateraansluitingen aan. Deze zijn verbonden met het nieuwe schoonwater(infiltratie)riool waarop het hemelwater (bijvoorbeeld van dakafvoeren) kan worden aangesloten.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Will van Dijk van de afdeling Openbare Werken. Hij is te bereiken via telefoonnummer (040) 289 3791.